Huom! Kiinteistönvälitys ja Huoneistokeskus yhdistävät voimansa – Huoneistokeskus kasvaa valtakunnallisesti

Huom! Kiinteistönvälitys Oy ja Huoneistokeskus Oy yhdistävät voimansa 1.9.2021 alkaen Huoneistokeskus-brändin alle. Yhdistymisen myötä Huoneistokeskus on entistäkin vahvempi toimija kiinteistönvälitysmarkkinoilla ja tarjoaa asiakkailleen välityspalveluita kattavasti eri puolilla Suomea. Huom! Kiinteistönvälitys ja Huoneistokeskus kuuluvat molemmat Realia Group -konserniin.

Huoneistokeskus on yksi välitysalan arvostetuimpia ja vanhimpia brändejä, joka on tunnettu erityisesti ammattitaitoisista välittäjistään. Huom! Kiinteistönvälityksen ja Huoneistokeskuksen yhdistyminen tekee Huoneistokeskuksesta entistä vahvemman toimijan Suomen kiinteistönvälitysmarkkinoilla.

”Näemme, että brändien yhdistymisen myötä pystymme palvelemaan suomalaisia kodinvaihtajia entistä paremmin ympäri Suomen sekä samalla tarjoamaan välittäjillemme nykyaikaisia työkaluja. Brändien yhdistymisellä saamme parhaat toimintatavat yhden brändin alle ja pystymme panostamaan enemmän valtakunnalliseen läsnäoloon ja paikalliseen asiantuntijuuteen ”, Realia Groupin toimitusjohtaja Kari Virta sanoo.

Realia Groupin kiinteistönvälityksestä vastaava liiketoimintajohtaja Marina Salenius jatkaa nykyisessä roolissaan Huoneistokeskuksen liiketoimintajohtajana ja hän raportoi Realia Groupin toimitusjohtaja Kari Virralle.

Lisätietoa:
Kari Virta, Realia Groupin toimitusjohtaja, puh 040 751 1853, etunimi.sukunimi(at)realia.fi
Marina Salenius, Huoneistokeskuksen liiketoimintajohtaja, puh. 040 7381776, etunimi.sukunimi(at)huoneistokeskus.fi

Facebookjaa Twittertwiittaa