Huoneistokeskuksen uudistunut, energinen ilme nyt myös uudistuneilla verkkosivuilla

TIEDOTE 10.9.2015

Oranssista väristään tunnettu, Suomen johtava kiinteistönvälitysyritys Huoneistokeskus uudisti brändi-ilmettään syksyllä 2014 ja samalla lanseerattiin uusi slogan ”Oranssi on enemmän”. Ilmeuudistuksen luonnollisena jatkumona vuorossa tulevat www.huoneistokeskus.fi-verkkosivut. Verkkosivu-uudistuksen myötä Huoneistokeskuksen uusi brändi-ilme ulottuu nyt kautta linjan kaikkiin Huoneistokeskuksen eri kanaviin.

Asuntohaut siirtyvät yhä enemmän mobiiliin

Syyskuussa 2015 uudistuneilla Huoneistokeskuksen verkkosivuilla on tavoiteltu niin nykyaikaisempia teknisiä ratkaisuja, parempaa sivuston vierailijakokemusta kuin kattavampaa ja kiinnostavampaa asiasisällön tarjoamista. Uudistuksen myötä Huoneistokeskuksen verkkosivujen julkaisujärjestelmää vaihdettiin, mikä antaa mahdollisuuden kehittää sivuja myös ketterästi edelleen saadun palautteen ja uusien, jatkuvasti muuttuvien asiakastarpeiden mukaisesti. Kumppanina teknologian ja designin osalta Huoneistokeskuksen verkkosivu-uudistuksessa toimi ohjelmistokehityksen ja informaatioteknologian huippuosaaja Siili Solutions. 

Lähtökohtana projektissa oli toteuttaa asiakaslähtöiset, helppokäyttöiset ja responsiiviset verkkosivut, jotka ovat selkeät ja helpot käyttää kaikilla päätelaitteilla. ”Mobiililaitteet ja niiden käyttö on lisääntynyt merkittävästi asuntohaussa. Viimeisten kahden vuoden aikana mobiilikäyttö verkkosivuillamme on kaksinkertaistunut ja tällä hetkellä lähes 40 % sivustokäynneistä tehdään mobiili- tai tabletlaitteilla ja mobiilin rooli asunnon etsimisessä tulee yhä vain kasvamaan. Näin myös kiinteistönvälittäjän ja asuntokaupan on oltava tavoitettavissa verkon kautta paikasta, ajasta ja päätelaitteesta riippumatta”, sanoo Huoneistokeskuksen toimitusjohtaja Antti Asteljoki.

Ammattitaitoinen asumisen asiantuntija myös verkossa

Uusitulla verkkosivustolla on entistä helpompaa tehdä asunto-, kiinteistö- ja tonttihakuja, mutta lisäksi sivustolta löytyy myös entistä enemmän vinkkejä ja neuvoja asunnon myyntiin ja ostamiseen. Täysin uutena palveluna sivustolle on lisäksi luotu osio nimeltä ”Ideoita asumiseen”, josta löytyy esimerkiksi vinkkejä sisustukseen sisustussuunnittelija Tea-Mariia Pyyköseltä. Lisäksi osiosta löytyy muun muassa tietoa asuntokaupan lakiteknisistä asioista sekä asuntokaupan sanakirja helpottamaan asuntokaupan termien ymmärtämistä.

Verkkosivu-uudistuksen yhteydessä Huoneistokeskus lanseeraa emoyhtiönsä Realia Group Oy:n uuden Asuinaluetesti-nimisen palvelun, jolla asunnon etsijöitä autetaan löytämään itselleen sopivin asuinalue. Asuinaluetesti perustuu yhdessä asukas- ja aluetietoa kartoittavan ja tutkivan Mapita Oy:n kanssa kerättyyn kokemustietoon eri asuinalueilla asuvien mieltymyksistä. Koska onnistuneen asuinaluevalinnan on todettu lisäävän merkittävästi onnellisuutta ja viihtyvyyttä, on testin tarkoituksena auttaa kehittämään asumistyytyväisyyttä kodinvaihdon yhteydessä. 

”Verkkosivusuunnittelussa pidimme tärkeänä, että voimme tarjota asunnonvaihtoa suunnitteleville ajankohtaista ja hyödyllistä tietoa oman asunnon osto- tai myyntitilannetta varten. Uusien verkkosivujemme kautta välittyy nyt entistä paremmin se sama ammattitaito, energia ja halu auttaa asiakkaitamme asunnonvaihdon yhteydessä, joka on jo jokaisen välittäjämme lähtökohta asiakaskohtaamisissa”, summaa Huoneistokeskuksen brand manager Aino Salste

Lisätiedot:
Antti Asteljoki, toimitusjohtaja, Huoneistokeskus Oy, puh. 0400 523 459
Aino Salste, Huoneistokeskuksen brand manager, Realia Group Oy, puh. 040 660 5572

 

Huoneistokeskus haluaa olla Suomen aktiivisin ja ammattitaitoisin palveluyritys. Toimimme valtakunnallisesti suurimmissa kaupunkikeskittymissä noin 30 paikkakunnalla yli 300 asiantuntijan voimin. Tarjoamme kokonaisvaltaista kiinteistönvälityspalvelua, minkä lisäksi asiakkaidemme hyödynnettävissä ovat laajat laki- ja asiantuntijapalvelumme. Mittaamme onnistumistamme säännöllisesti ja tavoitteemme on olla alan suositelluin yritys sekä halutuin työnantaja.

Facebookjaa Twittertwiittaa