Huoneistokeskus avaa toimiston Ouluun

Huoneistokeskus avaa uuden toimiston Oulun keskustaan 2.8.2021. Toimiston osoite on Hallituskatu 10.

”Oulu on asukasluvultaan Suomen viidenneksi suurin kaupunki ja ympäristöineen merkittävä asuntokaupan markkina-alue. Olemme tyytyväisiä, että voimme avata uuden toimiston juuri Oulun markkinaan.  Toimistossamme työskentelee alkuvaiheessa neljä kokenutta välittäjää. Jatkamme rekrytointia ja tavoitteena on kasvattaa toimisto seitsemän henkilön tiimiksi loppuvuoden aikana”, Huoneistokeskuksen liiketoimintajohtaja Marina Salenius sanoo.

”Oulun alueella on parhaillaan käynnissä sekä tulevaisuudessa käynnistymässä useita uudiskohdehankkeita. Huoneistokeskuksella on pitkä kokemus yhteistyöstä rakennusliikkeiden kanssa sekä toimiva konsepti uudiskohteiden myyntiin. Palvelemme jatkossa myös Oulun alueella toimivia rakennusliikkeitä sekä asuntojen suuromistajia”, Salenius jatkaa.

Asuntokauppa käy tällä hetkellä vireänä Oulun seudulla. Vanhojen asuntojen kauppamäärät* ovat kasvaneet Oulussa tämän vuoden ensimmäisellä vuosipuoliskolla 23,1 % edellisvuodesta. Kesäkuussa vanhojen kerrostalokaksioiden hinnat ovat nousseet vuoden takaisesta 6,4 %.

”Erityisesti asunnoille, joissa on oma piha, on kysyntää. Rivitalojen myyntiajat lyhenivät Oulussa vuoden takaisesta kesäkuussa 30 päivällä ja omakotitalojen 12 päivällä”, Oulun-toimiston myyntijohtaja Eija Tyybäkinoja kertoo.

Huoneistokeskuksen Oulun-toimiston myyntijohtajana toimii LKV, YKV Eija Tyybäkinoja. Kiinteistönvälittäjinä toimistossa aloittavat 1.8.2021 ansioituneet kiinteistönvälittäjät Helleni Kamunen, Markku Kettunen ja Kaisa Lumiaho. Myyntisihteerinä aloittaa 13.9. LKV Karoliina Koski.

Lisätietoja:

Marina Salenius, liiketoimintajohtaja, Huoneistokeskus Oy 
marina.salenius@huoneistokeskus.fi
Puh. 040 738 1776

*KVKL:n Hintaseurantapalvelu

Huoneistokeskus on kiinteistönvälitysalan uranuurtaja, joka toi nykyaikaisen kiinteistönvälityksen Suomeen. Edelläkävijänä kehitämme toimintaamme ja koko toimialaa tämän päivän sekä tulevaisuuden tarpeisiin. Huoneistokeskus on jo vuodesta 1953 ollut mukana monen suomalaisen elämän tärkeimmässä kaupassa. Huoneistokeskus on osa Realia Group -konsernia.

Facebookjaa Twittertwiittaa