Huoneistokeskus vahvistuu useilla paikkakunnilla - SKV Kiinteistönvälitys ja Huoneistokeskus yhdistävät voimansa pääkaupunkiseudulla, Turussa, Kuopiossa, Lahdessa ja Järvenpäässä

Voidaksemme palvella asunnonvaihtajia paikallisesti entistäkin paremmin SKV Kiinteistönvälitys ja Huoneistokeskus yhdistävät voimansa seuraavilla paikkakunnilla: pääkaupunkiseutu, Turku, Kuopio, Lahti ja Järvenpää.

”Olemme tehneet päätöksen toimia jatkossa yhden välitysbrändin alla niissä kaupungeissa, joissa olemme toimineet tähän asti kahdella brändillä SKV Kiinteistönvälityksenä ja Huoneistokeskuksena. Yhdistämällä yllämainituilla paikkakunnilla ammattitaitoiset välittäjämme, kontaktimme ja osaamisemme voimme palvella asiakkaita entistä vahvemmin ja monipuolisemmin. Asiakkaamme saavat käyttöönsä koko paikallisen välittäjäkaartimme osaamisen Huoneistokeskuksen oranssin brändin alla”, SKV Kiinteistönvälityksen ja Huoneistokeskuksen liiketoimintajohtaja Anu-Elina Hintsa kertoo.

"SKV Kiinteistönvälityksen yllä mainittujen toimistojen yhdistyminen Huoneistokeskuksen alueelliseen toimistoon vahvistaa liiketoimintaamme kyseisillä paikkakunnilla ja samalla tuomme kaikki paikalliset panostukset yhden brändin taakse. Välittäjämme ovat ottaneet uudistuksen innolla vastaan", Anu-Elina Hintsa jatkaa.

SKV Kiinteistönvälitys ja Huoneistokeskus ovat molemmat osa Realia Group -konsernia.

Lisätietoa:
Anu-Elina Hintsa, liiketoimintajohtaja
anu-elina.hintsa@realia.fi
puh. 050 482 3807

Facebookjaa Twittertwiittaa