Mira Kasslin Huoneistokeskus Töölön myyntijohtajaksi Helsingissä

LKV Mira Kasslin on nimetty Huoneistokeskuksen Töölön toimiston myyntijohtajaksi ja toimiston vetäjäksi Helsingissä. Kasslin aloittaa tehtävässään 12.8.2019.

Kiinteistövälitysalalla pitkään toiminut Mira Kasslin kertoo, että siirtyminen yrittäjästä valtakunnallisen ja tunnetun kiinteistönvälitysyrityksen palvelukseen tuntui sopivalta seuraavalta askeleelta uralla.

”Olen erittäin iloinen päästessäni luotsaamaan Huoneistokeskus Töölöä ja tekemään asuntokauppaa Helsingin kantakaupungin alueella. Odotan myös innolla, että pääsen työskentelemään yhdessä Huoneistokeskuksen ammattitaitoisten välittäjien kanssa”, Kasslin kertoo.

Itsekin Töölössä asuvalle Kasslinille alue on jo valmiiksi tuttu.

”Paikallistuntemuksesta on aina hyötyä kiinteistönvälityksessä”, Kasslin toteaa.

”Huoneistokeskuksen arvostettu brändi vetää puoleensa alan huipputekijöitä. Mira on rautainen ammattilainen, jolta löytyy kokemusta kiinteistönvälityksestä niin yrittäjänä kuin kiinteistönvälittäjänä sekä vahvaa taustaa myös pankki- ja rahoitusalalta. Toivotan Miran lämpimästi tervetulleeksi Huoneistokeskuksen oranssiin joukkueeseen!”, Huoneistokeskuksen liiketoimintajohtaja Anu-Elina Hintsa sanoo.

”On ollut hienoa huomata, että vahvaa asiantuntemustamme, pitkäaikaisia rakennuttajasuhteitamme, laajaa uudiskohdeosaamistamme ja brändiämme arvostetaan välittäjien keskuudessa. Haluamme olla alan paras paikka välittäjille menestyä myös jatkossa”, Hintsa kertoo.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lisätietoja:

Anu-Elina Hintsa, liiketoimintajohtaja, Huoneistokeskus ja SKV Kiinteistönvälitys
Anu-Elina.Hintsa@realia.fi
puh. 0504823807

Facebookjaa Twittertwiittaa