Topi Salmi Huoneistokeskuksen konseptijohtajaksi

Topi Salmi, eMBA, LKV on nimitetty Huoneistokeskuksen konseptijohtajaksi ja yrityksen johtoryhmän jäseneksi. Topilla on laaja kokemus myynnin -ja liiketoiminnan johtamisesta sekä kehittämisestä kiinteistönvälitysalalla. Ennen Huoneistokeskusta hän on toiminut kiinteistövälittäjänä sekä myynti- että liiketoimintajohtajana OP Kodissa Pirkanmaalla yhteensä 15 vuoden ajan.

”Huoneistokeskus on yksi Suomen tunnetuimmista ja luotetuimmista kiinteistönvälitysalan yrityksistä. Meille korkea ammattitaito ja asiakasymmärrys sekä erinomainen asiakastyytyväisyys ovat kunnia-asioita. Näiden asioiden kehittäminen ja valmentaminen on jatkuvaa työtä ja siksi olen erityisen iloinen siitä, että Topi Salmi liittyy joukkoomme. Topin tehtävänä on lisäksi vastata Pirkanmaan ja Turun seudun liiketoiminnan kehittämisestä ja voittavan joukkueen rakentamisesta Huoneistokeskuksen sekä koko Retta-konsernin toimintakonseptin mukaisesti.”, sanoo Huoneistokeskuksen liiketoimintajohtaja Marina Salenius.

”Asiakaskokemus sekä vastaaminen asiakkaan odotuksiin on ratkaisevaa menestymisessä kiinteistönvälitysalalla. Näitä asioita toivon onnistuvani kehittämään entisestään Huoneistokeskuksella yhdessä koko joukkueen kanssa. Uskon myös jatkuvaan oppimiseen ja itsensä kehittämiseen. Uteliaisuus ja tietoon pohjautuva reflektointi auttavat löytämään kehittämismahdollisuuksia. Itseään ei koskaan kannata tuntea valmiiksi.”, sanoo Topi Salmi.

Topi Salmi aloittaa Huoneistokeskuksen konseptijohtajana 13.3.2023 ja raportoi Huoneistokeskuksen liiketoimintajohtaja Marina Saleniukselle.

Lisätietoja: Marina Salenius, liiketoimintajohtaja, Huoneistokeskus, marina.salenius@huoneistokeskus.fi, puh. 040 738 1776


Huoneistokeskus on osa suurempaa tarinaa, Retta-konsernia. Retta  on Pohjoismaiden suurin asuntojen, kiinteistöjen ja toimitilojen välitykseen sekä hallintaan erikoistunut asiantuntijapalvelukonserni. Tuotamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia palveluita ja ratkaisuja asumisen ja toimitilasektorin kiinteistöpalveluissa. Retta-konserniin kuuluvat Suomessa Retta Isännöinti, Retta Management ja Huoneistokeskus. Ruotsin liiketoiminnoista vastaa Retta Sverige. Asiakkaitamme ovat asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöt, kiinteistö-, asunto- ja toimitilakohteiden yksityiset ja julkiset omistajat ja käyttäjät sekä rahastoyhtiöt, pankit ja monet muut kiinteistösektorin toimijat sekä kuluttajat.

Yhteistä kaikille konserniyhtiöillemme on asiakaskokemuksen merkitys palveluiden ja tuotteiden kehittämisessä. Parempaa asiakaskokemusta rakennetaan panostamalla asiakaslähtöiseen palvelutuotantoon, aktiivisen palvelukulttuurin kehittämiseen ja vahvaan ammattitaitoiseen toimintaan. Haluamme olla oman alamme asiakaspalvelun edelläkävijä. Retta-konsernissa työskentelee noin 1 600 asiantuntijaa, ja konsernin liikevaihto on noin 130 miljoonaa euroa. Rettan omistaa pohjoismainen pääomasijoitusrahasto Altor Fund IV.

Facebookjaa Twittertwiittaa