Asuntojen hinnat Helsinki

Facebookjaa Twittertwiittaa

Miten asunnon hinta määritellään? Paljonko asunto maksaa Helsingissä?

Asunnon hintaan Helsingissä vaikuttaa samaan aikaan moni eri tekijä. Tärkeimpänä asunnon hintaa määrittävänä ominaisuutena on kuitenkin sijainti. Helsingin arvoalueet kuten Ullanlinna, Eira, Punavuori ja Etu-Töölö ovat neliöhinnaltaan kalleimpia. Myös muut kantakaupungin alueet kuten keskusta ja Kamppi sekä itäinen kantakaupunki kuten Kallio ja Sörnäinen ovat suosittuja, mikä näkyy näiden alueiden neliöhinnoissa. Lisäksi Helsingissä on myös useita kehittyviä asuinalueita kuten Kalasatama ja Pasila. Liikenneyhteydet ja aluekehitys voivat nostattaa asuntojen hintoja näillä alueilla tulevaisuudessa.

Sijainnin lisäksi asunnon hintaan vaikuttavat asunnon koko, sen ja taloyhtiön kunto ja taloudellinen tila, tulevat remontit, asunnon ja rakennuksen ominaispiirteet, pohjaratkaisu, kerros ja yleinen sekä paikallinen markkinatilanne.  Kiinteistönvälittäjällä on paras tuntemus alueen hintatasosta. Kysy lisää alueesi asuntojen hinnoista lähimmältä välittäjältäsi >>

Tunnusluvut Helsinki:

Keskineliöhinta /vanhat kaksiot (2017): 4823 €/m²

Toteutuneet asuntokaupat Helsinki, kaikki vanhat asunnot yhteensä (2017): 8696

Helsinki

 

 

Miksi valita meidät?

Tarjoamme sinulle alan parasta asiantuntijapalvelua satojen asuntokaupan ammattilaisen voimin ympäri Suomen. Välittäjistämme suurin osa on LKV-tutkinnon suorittaneita.

Meille aktiivisen ja asiantuntevan palvelun tarjoaminen on itseisarvo. Takaamme onnistuneen ja turvallisen asuntokaupan tunnistamalla asiakkaan yksilöllisen tarpeen ja tarjoamalla siihen sopivimman ratkaisun.

Tarjoamme sinulle kaikkien välittäjiemme ammattitaidon ja ostajakontaktit yhden välittäjän kautta. YhteismyyntiTM-mallimme ansiosta sinua palvelevalla välittäjällä on käytössään satojen välittäjiemme ostajaverkosto. Meillä kaikki haluavat tehdä yhdessä töitä asuntosi myymiseksi.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä, autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Etunimi *
Sukunimi *
Postinumero *
Puhelin *
Vapaa viesti

Luitko jo nämä?