Asuntojen hinnat Joensuu

Facebookjaa Twittertwiittaa

Miten asunnon hinta määritellään? Paljonko asunto maksaa Joensuussa?

Kuten muuallakin Suomessa, sijainti vaikuttaa voimakkaimmin asunnon neliöhintaan myös Joensuussa. Keskustan läheisyydessä asuntojen hintataso on huomattavasti korkeampi kuin laitakaupungissa. Lisäksi Joensuussa on myös useita kehittyviä asuinalueita kuten esimerkiksi Karhunmäki ja Multimäki. Liikenneyhteydet ja aluekehitys voivat nostattaa asuntojen hintoja näillä alueilla lähitulevaisuudessa. Myös taajaman ulkopuolella sijaitsevat omakotitalot kiinnostavat joensuulaisia ja lähialueiden asukkaita.

Joensuun lähellä Kontiolahti on kehittyvä kunta, ja sen halutuimpia asuinalueita ovat Kirkonkylä ja Lehmo. Alueelle rakennetaan paljon ja palvelut ovat lähellä. Entisen varuskunnan alue on myös kehittymässä Lehmon kaltaiseksi. Liperin puolella Ylämylly ja Jyrinkylä ovat haluttuja asuinpaikkoja. Ylämyllyn keskustassa ovat päivittäiset palvelut kävelymatkan päässä. Jyrinkylän puolella valttina ovat alueen luonto ja upeat lammet. Nämä seikat näkyvät myös alueiden hintatasossa.

Sijainnin lisäksi asunnon hintaan vaikuttavat asunnon koko, sen ja taloyhtiön kunto ja taloudellinen tilanne, tulevat remontit, asunnon ja rakennuksen ominaispiirteet, pohjaratkaisu, kerros ja yleinen sekä paikallinen markkinatilanne. Uudehkot tai vastikään remontoidut asunnot menevät Joensuussa kaupaksi nopeasti.

Kiinteistönvälittäjällä on paras tuntemus alueen hintatasosta. Kysy lisää Joensuun asuntojen hinnoista lähimmältä välittäjältäsi >>

Tunnusluvut Joensuu:

Keskineliöhinta /vanhat kaksiot (2017): 2199 €/m²

Toteutuneet asuntokaupat Joensuu, kaikki vanhat asunnot yhteensä (2017): 779

Joensuu

 

Miksi valita meidät?

Tarjoamme sinulle alan parasta asiantuntijapalvelua satojen asuntokaupan ammattilaisen voimin ympäri Suomen. Välittäjistämme suurin osa on LKV-tutkinnon suorittaneita.

Meille aktiivisen ja asiantuntevan palvelun tarjoaminen on itseisarvo. Takaamme onnistuneen ja turvallisen asuntokaupan tunnistamalla asiakkaan yksilöllisen tarpeen ja tarjoamalla siihen sopivimman ratkaisun.

Tarjoamme sinulle kaikkien välittäjiemme ammattitaidon ja ostajakontaktit yhden välittäjän kautta. YhteismyyntiTM-mallimme ansiosta sinua palvelevalla välittäjällä on käytössään satojen välittäjiemme ostajaverkosto. Meillä kaikki haluavat tehdä yhdessä töitä asuntosi myymiseksi.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä, autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Etunimi *
Sukunimi *
Postinumero *
Puhelin *
Vapaa viesti

Luitko jo nämä?