Asuntojen hinnat Kouvola

Facebookjaa Twittertwiittaa

Miten asunnon hinta määritellään? Paljonko asunto maksaa Kouvolassa?

Kouvola on Kymijoen varrella sijaitseva kaupunki ja Kotkan ohella toinen Kymenlaakson maakunnan keskuksista. Kaupungissa asuu 84 548 ihmistä, mikä tekee siitä Suomen 11. suurimman kaupungin. Kouvola sijaitsee pääteiden välittömässä läheisyydessä, valtateiden 6 ja 15 varrella ja junamatka pääkaupunkiseudulle taittuu reilussa tunnissa. 

Kouvolassa on asumiskustannusten näkökulmasta edullista asua: Kiinteistöliiton vuoden 2014 indeksitalovertailussa Kouvola oli kuudenneksi edullisin paikka asua Suomessa. Kouvolassa asumiseen investoimalla saa rahalle rutkasti vastinetta. Edullisten asumiskustannusten kaupunki tekee asukkaidensa asumisesta laadukasta tarjoamalla maaseudun rauhaa ja luonnon läheisyyttä hyvien palvelujen äärellä.

Sijainnin lisäksi asunnon hintaan Kouvolassa vaikuttavat asunnon koko, taloyhtiön taloudellinen tilanne ja siihen lähiaikoina tulevat isommat peruskorjaukset ja remontit sekä asunnon kunto ja erityisominaisuudet. 

Luotettavimman hinta-arvion asunnostasi saat ammattitaitoiselta kiinteistönvälittäjältä. Ota rohkeasti yhteyttä alueesi kiinteistönvälittäjään täällä>>

Tunnusluvut Kouvola:

Keskineliöhinta /vanhat kaksiot (2017):  1221 €/m²

Kauppamäärät, kaikki vanhat asunnot yhteensä (2017): 898

Kouvola

 

Miksi valita meidät?

Tarjoamme sinulle alan parasta asiantuntijapalvelua satojen asuntokaupan ammattilaisen voimin ympäri Suomen. Välittäjistämme suurin osa on LKV-tutkinnon suorittaneita.

Meille aktiivisen ja asiantuntevan palvelun tarjoaminen on itseisarvo. Takaamme onnistuneen ja turvallisen asuntokaupan tunnistamalla asiakkaan yksilöllisen tarpeen ja tarjoamalla siihen sopivimman ratkaisun.

Tarjoamme sinulle kaikkien välittäjiemme ammattitaidon ja ostajakontaktit yhden välittäjän kautta. YhteismyyntiTM-mallimme ansiosta sinua palvelevalla välittäjällä on käytössään satojen välittäjiemme ostajaverkosto. Meillä kaikki haluavat tehdä yhdessä töitä asuntosi myymiseksi.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä, autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Etunimi *
Sukunimi *
Postinumero *
Puhelin *
Vapaa viesti

Luitko jo nämä?