Asuntojen hinnat Kuopio

Facebookjaa Twittertwiittaa

Miten asunnon hinta muodostuu? Mikä on oikea hintapyyntö asunnosta Kuopiossa?  

Merkittävin asunnon hintaan vaikuttava tekijä Kuopiossa on sijainti. Kuopion neliöhinnaltaan kalleimmat ja halutuimmat alueet ovat ydinkeskusta, Maljalahti, Rönö, Uusi-Haapaniemi ja Niirala. Myös muut Kuopion alueet kuten Puijonlaakso, Linnanpelto ja Kettulanlahti sekä Saaristokaupunki ovat suosittuja, mikä näkyy näiden alueiden neliöhinnoissa. Lisäksi Kuopiossa on myös useita kehittyviä asuinalueita kuten Savilahti, Mölymäki, Pieni-Neulamäki ja Itkonniemi. Hyvät liikenneyhteydet, keskustan ja rannan läheisyys, aluekehitys ja uudisrakentaminen nostattavat asuntojen hintoja näillä alueilla myös tulevaisuudessa.

Asunnon hintaan vaikuttaa sijainnin lisäksi erityisesti myös asunnon ja taloyhtiön kunto sekä tulevat remontit, kiinteistön ikä ja erityispiirteet, neliöpinta-ala, pohjaratkaisu sekä paikallinen markkinatilanne. 

Asunnonvaihdon asiantuntijana kiinteistönvälittäjä osaa vankkaan hinnoittelukokemukseensa pohjaten antaa realistisen hinta-arvion asunnostasi. Pyydä välittäjä ilmaiselle arviokäynnille tai ota yhteyttä alueesi välittäjään täällä>>

Tunnusluvut Kuopio:

Keskineliöhinta /vanhat kaksiot (2017): 2159 €/m²

Toteutuneet asuntokaupat Kuopio, kaikki vanhat asunnot yhteensä (2017): 1539

Kuopio

 

Miksi valita meidät?

Tarjoamme sinulle alan parasta asiantuntijapalvelua satojen asuntokaupan ammattilaisen voimin ympäri Suomen. Välittäjistämme suurin osa on LKV-tutkinnon suorittaneita.

Meille aktiivisen ja asiantuntevan palvelun tarjoaminen on itseisarvo. Takaamme onnistuneen ja turvallisen asuntokaupan tunnistamalla asiakkaan yksilöllisen tarpeen ja tarjoamalla siihen sopivimman ratkaisun.

Tarjoamme sinulle kaikkien välittäjiemme ammattitaidon ja ostajakontaktit yhden välittäjän kautta. YhteismyyntiTM-mallimme ansiosta sinua palvelevalla välittäjällä on käytössään satojen välittäjiemme ostajaverkosto. Meillä kaikki haluavat tehdä yhdessä töitä asuntosi myymiseksi.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä, autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Etunimi *
Sukunimi *
Postinumero *
Puhelin *
Vapaa viesti

Luitko jo nämä?