Asuntojen hinnat Lahti

Facebookjaa Twittertwiittaa

Paljonko asunnot maksavat Lahdessa?

Asuntojen hinnat Lahdessa määräytyvät monen tekijän summana. Voimakkaimmin asunnon hintaan vaikuttavat asunnon sijainti ja kunto. Lahti on perinteisesti ollut kaupunki, jonka keskusta-alue on pienehkö ja tiivis, ja 1960- ja 1970-luvuilla rakennettuja kerrostalokantaisia esikaupunkialueita on useita. Näin ollen keskustassa ja esikaupungissa myytävien asuntojen neliöhinnoissa voi olla suuriakin eroja. Koska esikaupungin kerrostalot ovat tulleet siihen ikään, että kiinteistössä joudutaan tekemään mittaviakin peruskorjauksia, vaikuttaa asunnosta saatavaan hintaan Lahdessa merkittävästi taloyhtiöissä tehdyt ja mahdollisesti tulossa olevat remontit.

Myös asunnon kunnolla on aiempaa suurempi merkitys. Yhä useampi asunnonostaja on valmis maksamaan siitä, että uusi koti on heti valmis eikä ostajan tarvitse lähteä remontoimaan asuntoa ennen muuttoa.  

Nyt rakenteilla oleva Valtatie 12 (Lahden eteläinen kehätie) tulee edistämään koko kaupungin ja varsinkin eteläisen Lahden elinkeinoelämää. Se tulee tuomaan mukanaan myös uutta asutusta ja liittää Lahden talousalueen entistä voimakkaammin pääkaupunkiseutuun. Toisaalta Lahden ammattikorkeakoulun ja Lappeenrannan teknisen yliopiston yhdistyminen LUT-yliopistoksi tekee Lahdesta myös varteenotettavan yliopistokaupungin. Vuonna 2018 Lahden pohjoispuolelle valmistuva uusi NiemiCampus ja tuhannet opiskelijat tuovat Lahteen uutta ilmettä ja kysyntää sekä omistus- että vuokra-asunnoista. Tämä tekee Lahdesta kiinnostavan kaupungin myös asuntosijoittajan näkökulmasta.

Asunnonvaihdon ammattilaisena kiinteistönvälittäjä osaa antaa asunnosta realistisen hinta-arvion. Ota yhteyttä alueesi kiinteistönvälittäjään täällä>>

Tunnusluvut Lahti:

Keskineliöhinta /vanhat kaksiot (2017): 1825 €/m²

Toteutuneet asuntokaupat Lahti, kaikki vanhat asunnot yhteensä (2017): 1658

Lahti

 

Miksi valita meidät?

Tarjoamme sinulle alan parasta asiantuntijapalvelua satojen asuntokaupan ammattilaisen voimin ympäri Suomen. Välittäjistämme suurin osa on LKV-tutkinnon suorittaneita.

Meille aktiivisen ja asiantuntevan palvelun tarjoaminen on itseisarvo. Takaamme onnistuneen ja turvallisen asuntokaupan tunnistamalla asiakkaan yksilöllisen tarpeen ja tarjoamalla siihen sopivimman ratkaisun.

Tarjoamme sinulle kaikkien välittäjiemme ammattitaidon ja ostajakontaktit yhden välittäjän kautta. YhteismyyntiTM-mallimme ansiosta sinua palvelevalla välittäjällä on käytössään satojen välittäjiemme ostajaverkosto. Meillä kaikki haluavat tehdä yhdessä töitä asuntosi myymiseksi.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä, autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Etunimi *
Sukunimi *
Postinumero *
Puhelin *
Vapaa viesti

Luitko jo nämä?