Asuntojen hinnat Suomessa

Facebookjaa Twittertwiittaa

Asunnon hinnan realistinen arviointi ja määrittely ovat usein ensimmäiset askeleet sekä asuntoa myytäessä että ostettaessa. Asunnonvaihtoon kannattaakin valmistautua huolellisesti muun muassa tutustumalla ja vertailemalla asuntojen hintoja alueellasi. Asuntojen hintaan vaikuttavat monet tekijät, mutta voimakkaimmin asunnon hintaan vaikuttaa sen sijainti. Asunnonvaihtoasi helpottamaan olemme koonneet sinulle Suomen suurimpien kaupunkien hintatietoja. Tutustu:

Voit lukea lisää asuntojen hintakehityksestä Huoneistokeskuksen kuukausittain julkaistavasta asuntomarkkinakatsauksesta. Lue viimeisin asuntomarkkinakatsaus > . Lisäksi Huoneistokeskuksen Hintatesti™-palvelun avulla voit testata oman asuntosi hinnan ja kiinnostavuuden asuntomarkkinoilla ennen asunnon myyntiä. Siirry Hintatesti™-palveluun >

Ammattitaitoiset välittäjämme auttavat sinua mielellään kaikissa asunnonvaihtoon liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä >>

Neliöhinnat ja kauppamäärät Suomessa

 

Miksi valita meidät?

Tarjoamme sinulle alan parasta asiantuntijapalvelua satojen asuntokaupan ammattilaisen voimin ympäri Suomen. Välittäjistämme suurin osa on LKV-tutkinnon suorittaneita.

Meille aktiivisen ja asiantuntevan palvelun tarjoaminen on itseisarvo. Takaamme onnistuneen ja turvallisen asuntokaupan tunnistamalla asiakkaan yksilöllisen tarpeen ja tarjoamalla siihen sopivimman ratkaisun.

Tarjoamme sinulle kaikkien välittäjiemme ammattitaidon ja ostajakontaktit yhden välittäjän kautta. YhteismyyntiTM-mallimme ansiosta sinua palvelevalla välittäjällä on käytössään satojen välittäjiemme ostajaverkosto. Meillä kaikki haluavat tehdä yhdessä töitä asuntosi myymiseksi.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä, autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Etunimi *
Sukunimi *
Postinumero *
Puhelin *
Vapaa viesti

Luitko jo nämä?