Asuntojen hinnat Tampere

Facebookjaa Twittertwiittaa

Mitä asunnot maksavat Tampereella? Miten asunnon hinta muodostuu?

Tampereella asuntojen hintoihin vaikuttaa samaan aikaan usea eri tekijä. Voimakkaimmin asunnon hintaan vaikuttaa kuitenkin sen sijainti. Tampereen arvoalueet kuten Pyynikki, Pispala, Ratinanranta ja Tampellan ranta ovat neliöhinnaltaan kalleimpia. Myös muut keskustan alueet kuten Tammela, Armonkallio ja Hämeenkadun ympäristö ovat haluttuja. Näiden alueiden lisäksi Kaleva, Härmälä ja Hervanta ovat kestosuosikkeja ostajien parissa. Uutena nousevat nyt asuinalueet tulevan raitiotien varrelta, kuten Lentävänniemi ja Lielahti. Palveluiden ja rakennuskannan parantuessa kehittyvänä asuinalueena voidaan pitää myös perinteistä Tesoman aluetta. Tampereen vetovoima yritys-, työpaikka- ja koulutuskeskittymänä tulee nostamaan asuntojen hintoja Tampereella ja lähialueilla myös tulevaisuudessa.

Sijainnin ja paikallisen markkinatilanteen lisäksi asunnon hintaan vaikuttavat myös asunnon pinta-ala ja pohjaratkaisu, asunnon ja taloyhtiön kunto sekä taloudellinen tila, kerros, tulevat remontit sekä asunnon ja kiinteistön ominaispiirteet.

Olet sitten ostamassa tai myymässä, asiantuntevalta kiinteistönvälittäjältä saat apua kaikissa hinnoitteluun liittyvissä kysymyksissä. Ota yhteyttä alueesi asunnonvaihdon asiantuntijaan täällä>>

Tunnusluvut Tampere:

Keskineliöhinta /vanhat kaksiot (2017):  2735 €/m²

Toteutuneet asuntokaupat Tampere, kaikki vanhat asunnot yhteensä (2017): 3729

Tampere

 

Miksi valita meidät?

Tarjoamme sinulle alan parasta asiantuntijapalvelua satojen asuntokaupan ammattilaisen voimin ympäri Suomen. Välittäjistämme suurin osa on LKV-tutkinnon suorittaneita.

Meille aktiivisen ja asiantuntevan palvelun tarjoaminen on itseisarvo. Takaamme onnistuneen ja turvallisen asuntokaupan tunnistamalla asiakkaan yksilöllisen tarpeen ja tarjoamalla siihen sopivimman ratkaisun.

Tarjoamme sinulle kaikkien välittäjiemme ammattitaidon ja ostajakontaktit yhden välittäjän kautta. YhteismyyntiTM-mallimme ansiosta sinua palvelevalla välittäjällä on käytössään satojen välittäjiemme ostajaverkosto. Meillä kaikki haluavat tehdä yhdessä töitä asuntosi myymiseksi.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä, autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Etunimi *
Sukunimi *
Postinumero *
Puhelin *
Vapaa viesti

Luitko jo nämä?