Asuntojen hinnat Turku

Facebookjaa Twittertwiittaa

Miten asunnon hinta määritellään? Paljonko asunto maksaa Turussa?

Asunnon hinta määräytyy aina kysynnän ja tarjonnan mukaan. Tämän lisäksi hintaan vaikuttavat erityisesti asunnon sijainti, pinta-ala, taloyhtiön kunto ja taloudellinen tilanne, tulevat remontit sekä yleinen ja paikallinen markkinatilanne.

Sekä asuntojen hintojen että kauppamäärien kehitys Turussa on viime aikoina ollut varsin positiivista. Turun talousalue on vahvassa nosteessa, mikä vaikuttanee Turun seudulla tulevaisuudessakin asuntojen neliöhintoja kasvattavasti. Turku on selkeä muuttovoittokunta ja seudulla rakennetaan paljon uudisasuntoja. Siksi myös kauppamäärät ovat olleet kovassa kasvussa. Erityisesti keskusta, Martti, Telakkaranta, Portsa ja Hirvensalo ovat ostajien keskuudessa haluttuja alueita, ja näillä alueilla myös asuntojen hintakehitys on ollut vahvasti nousujohteista.

Kiinteistönvälittäjällä on asunnonvaihdon asiantuntijana paras tuntemus Turun ja sen lähialueiden hintatasosta. Jos mietit asuntosi hinnoittelua, ota yhteyttä paikalliseen kiinteistönvälittäjääsi täällä>>

Tunnusluvut Turku:

Keskineliöhinta /vanhat kaksiot (2017):  2335 €/m²

Toteutuneet asuntokaupat Turku, kaikki vanhat asunnot yhteensä (2017): 3169

Turku

 

Miksi valita meidät?

Tarjoamme sinulle alan parasta asiantuntijapalvelua satojen asuntokaupan ammattilaisen voimin ympäri Suomen. Välittäjistämme suurin osa on LKV-tutkinnon suorittaneita.

Meille aktiivisen ja asiantuntevan palvelun tarjoaminen on itseisarvo. Takaamme onnistuneen ja turvallisen asuntokaupan tunnistamalla asiakkaan yksilöllisen tarpeen ja tarjoamalla siihen sopivimman ratkaisun.

Tarjoamme sinulle kaikkien välittäjiemme ammattitaidon ja ostajakontaktit yhden välittäjän kautta. YhteismyyntiTM-mallimme ansiosta sinua palvelevalla välittäjällä on käytössään satojen välittäjiemme ostajaverkosto. Meillä kaikki haluavat tehdä yhdessä töitä asuntosi myymiseksi.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä, autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Etunimi *
Sukunimi *
Postinumero *
Puhelin *
Vapaa viesti

Luitko jo nämä?