Asuntojen hinnat Vantaa

Facebookjaa Twittertwiittaa

Miten asunnon hinta määritellään? Paljonko asunto maksaa Vantaalla?

Asunnon tai kiinteistön hintaan Vantaalla vaikuttaa merkittävimpänä tekijänä sijainti. Vantaan eri asuinalueille on muodostunut omat hintatasonsa alueen sijainnin, suosittuuden ja rakennuskannan iän myötä. Sijainnin osalta tärkeimpiä asioita ovat lentokenttä, päärata, Kehärata sekä Helsingin rajan läheisyys eli etäisyys ja yhteydet Helsingin keskustaan. Kehä 3:n ja neljän pääväylän ansiosta tieverkostot Vantaalla ovat toimivia ja yhteydet nopeat. Vantaalla keskineliöhinnaltaan kalleimpia alueita ovat Kartanokosken ja Tammiston uudehkot asuinalueet, Tikkurilan, Myyrmäen ja Vapaalan alueet sekä Kivistön uusi asuinalue Kehäradan varrelta. Näistä Tikkurilassa, Myyrmäessä ja Vapaalassa hintaerot on suurehkoja uudistuotannon ja vanhempien asuntojen välillä.      

Sijainnin lisäksi asunnon hintaan vaikuttavat myös asunnon koko, taloyhtiön taloudellinen tilanne ja siihen lähiaikoina tulevat isommat peruskorjaukset ja remontit sekä asunnon kunto ja erityisominaisuudet. 

Luotettavimman hinta-arvion asunnostasi saat ammattitaitoiselta kiinteistönvälittäjältä. Ota yhteyttä alueesi asunnonvaihdon asiantuntijaan täällä>>

Tunnusluvut Vantaa:

Keskineliöhinta /vanhat kaksiot (2017): 2819 €/m²

Toteutuneet asuntokaupat Vantaa, kaikki vanhat asunnot yhteensä (2017): 2963

Vantaa

 

Miksi valita meidät?

Tarjoamme sinulle alan parasta asiantuntijapalvelua satojen asuntokaupan ammattilaisen voimin ympäri Suomen. Välittäjistämme suurin osa on LKV-tutkinnon suorittaneita.

Meille aktiivisen ja asiantuntevan palvelun tarjoaminen on itseisarvo. Takaamme onnistuneen ja turvallisen asuntokaupan tunnistamalla asiakkaan yksilöllisen tarpeen ja tarjoamalla siihen sopivimman ratkaisun.

Tarjoamme sinulle kaikkien välittäjiemme ammattitaidon ja ostajakontaktit yhden välittäjän kautta. YhteismyyntiTM-mallimme ansiosta sinua palvelevalla välittäjällä on käytössään satojen välittäjiemme ostajaverkosto. Meillä kaikki haluavat tehdä yhdessä töitä asuntosi myymiseksi.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä, autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Etunimi *
Sukunimi *
Postinumero *
Puhelin *
Vapaa viesti

Luitko jo nämä?