Kiinteistönvälittäjä (LKV), Jyväskylä

Viimeinen hakupäivä: 
20.12.2020

SKV Kiinteistönvälitys ja Huoneistokeskus yhdistivät voimansa 1.9.2020 Huoneistokeskus-brändin alle. Yhdistymisen myötä Huoneistokeskus on entistäkin vahvempi toimija kiinteistönvälitysmarkkinoilla ja tarjoaa asiakkailleen välityspalveluita kattavasti eri puolilla Suomea. Huoneistokeskus kuuluu Realia Group -konserniin.

Saavatko onnistuneet asiakaskohtaamiset sydämesi sykkimään? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö! Haemme nyt aktiivista ja idearikasta

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄÄ (LKV) 

Jyväskylän toimipisteeseemme. Sinulla on jo kokemusta kiinteistönvälitysalalta ja olet suorittanut LKV-tutkinnon. Olet työtä pelkäämätön ja aidosti innostunut aktiivisesta asiakastyöstä. Palat halusta menestyä kiinteistönvälitysalalla ja ylittää sinulle asetetut tavoitteet. Osaat käyttää digitaalisia kanavia ja somea luontevasti osana työtehtäviä sekä hyödyntää niitä sujuvasti työssäsi. Sinulla on intoa ja etenkin uskallusta viedä kiinteistönvälitysalaa eteenpäin tuoreilla ideoillasi. Tärkeintä on kuitenkin asenteesi. 

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden päästä luomaan uraasi menestyvässä joukossamme. Työssäsi sinua tukevat oman esimiehesi ja työkavereittesi lisäksi kattavat sihteeri- ja myyntipalvelut. Yhteismyynti™ -toimintamallimme sekä monipuolinen perehdytysohjelmamme auttavat sinut alkuun urallasi meillä. Oman viihtymisesi takaavat kannustava tulospalkkaus sekä kiinteä pohjapalkka, ensiluokkaiset työvälineet sekä hyvät työsuhde-edut. Eikä urasi jää polkemaan paikoillaan, sillä isona konsernina pystymme tarjoamaan sinulle myös hyvät yhteistyö- ja urakehitysmahdollisuudet sekä kattavan valmennuksen urasi eri vaiheisiin. 

Tule menestymään kanssamme! Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Marko Vierto, p. 040 578 9003.

Kiinnostuitko? Täytä hakemuslomake mahdollisimman pian täällä. Uusi työkaveri on tervetullut joukkoomme mahdollisimman pian, joten ethän viivyttele hakemuksesi kanssa! Käymme hakemuksia läpi ja etenemme haussa sopivien henkilöiden kanssa jo hakuaikana.

Facebookjaa Twittertwiittaa