Kiinteistönvälittäjä/myyntineuvottelija, Tampere

Viimeinen hakupäivä: 
20.02.2021

Saavatko onnistuneet asiakaskohtaamiset sydämesi sykkimään? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö! Haemme nyt aktiivisia ja idearikkaita

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJIÄ (LKV) tai MYYNTINEUVOTTELIJOITA

Hallituskadun ja Sammonkadun toimipisteisiimme Tampereelle. 

Odotamme sinulta jo löytyvän kokemusta kiinteistönvälitysalalta. Olet työtä pelkäämätön ja aidosti innostunut aktiivisesta asiakastyöstä. Palat halusta menestyä kiinteistönvälitysalalla ja ylittää sinulle asetetut tavoitteet. Osaat käyttää digitaalisia kanavia ja somea luontevasti osana työtehtäviä ja ymmärrät niiden merkityksen työssäsi. LKV-tutkinto on toki eduksesi, mutta ei ehdoton edellytys – ratkaisevaa on asenteesi.

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden päästä luomaan uraasi menestyvässä joukossamme. Työssäsi sinua tukevat oman esimiehesi ja työkavereittesi lisäksi kattavat sihteeri- ja myyntipalvelut. Yhteismyynti™ -toimintamallimme sekä monipuolinen perehdytysohjelmamme tukevat sinua alkuun pääsemisessä meillä.  Oman viihtymisesi takaavat kannustava tulospalkkaus sekä kiinteä pohjapalkka, ensiluokkaiset työvälineet sekä hyvät työsuhde-edut. Urasi ei jää polkemaan paikoillaan, sillä isona konsernina pystymme tarjoamaan sinulle myös hyvät yhteistyö- ja urakehitysmahdollisuudet, LKV-tutkintoon johtavan koulutuksen sekä kattavan valmennuksen urasi eri vaiheisiin. 

Tule menestymään kanssamme! Lisätietoja tehtävästä antavat aluejohtaja Marko Vierto puh. 040 578 9003, myyntijohtaja Mika Jaskari, puh. 040 650 3377 tai myyntijohtaja Panu Paanila, puh. 0400 722 422.

Kiinnostuitko? Täytä hakemuslomake mahdollisimman pian tästä linkistä. Voit toki liittää mukaan myös cv:n ja hakemuskirjeesi. Uusi työkaveri on tervetullut joukkoomme mahdollisimman pian, joten ethän viivyttele hakemuksesi kanssa! Käymme hakemuksia läpi ja etenemme haussa sopivien henkilöiden kanssa jo hakuaikana.

Facebookjaa Twittertwiittaa