Kiinteistönvälittäjä/myyntineuvottelija, Hämeenlinna

Viimeinen hakupäivä: 
19.09.2020

Saavatko onnistuneet asiakaskohtaamiset sydämesi sykkimään? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö! Haemme nyt Hämeenlinnan toimipisteeseemme aktiivista ja idearikasta

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄÄ (LKV) tai MYYNTINEUVOTTELIJAA

Sinulta löytyy jo kokemusta kiinteistönvälitysalalta tai ainakin näyttöjä menestyksekkäästä myyntityöstä. Olet työtä pelkäämätön ja aidosti innostunut aktiivisesta asiakastyöstä. Palat halusta menestyä kiinteistönvälitysalalla ja ylittää sinulle asetetut tavoitteet. Osaat käyttää digitaalisia kanavia ja somea luontevasti osana työtehtäviä ja ymmärrät niiden merkityksen työssäsi. LKV-tutkinto on toki eduksesi, mutta ei ehdoton edellytys – ratkaisevaa on asenteesi.

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden päästä luomaan uraasi menestyvässä joukossamme. Työssäsi sinua tukevat oman esimiehesi ja työkavereittesi lisäksi kattavat sihteeri- ja myyntipalvelut. Yhteismyynti™ -toimintamallimme sekä monipuolinen perehdytysohjelmamme tukevat sinua alkuun pääsemisessä meillä. Oman viihtymisesi takaavat kannustava tulospalkkaus sekä kiinteä pohjapalkka, ensiluokkaiset työvälineet sekä hyvät työsuhde-edut. Urasi ei jää polkemaan paikoillaan, sillä isona konsernina pystymme tarjoamaan sinulle myös hyvät yhteistyö- ja urakehitysmahdollisuudet, LKV-tutkintoon johtavan koulutuksen sekä kattavan valmennuksen urasi eri vaiheisiin. 

Tule menestymään kanssamme! Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Marko Vierto puh. 040 578 9003 tai myyntijohtaja Keijo Alén 050 5688 442. Voit olla yhteydessä meihin myös rekrytointisivultamme löytyvän yhteystietolomakkeen kautta.

Kiinnostuitko? Täytä hakemuslomake tästä linkistä. Voit toki liittää mukaan myös cv:n ja hakemuskirjeesi. Uusi työkaveri on tervetullut joukkoomme mahdollisimman pian, joten ethän viivyttele hakemuksesi kanssa! Käymme hakemuksia läpi ja etenemme haussa sopivien henkilöiden kanssa jo hakuaikana.

Facebookjaa Twittertwiittaa