Kiinteistönvälittäjä/myyntineuvottelija, Helsinki

Viimeinen hakupäivä: 
20.02.2021

Meillä käy asuntokauppa vilkkaana ja kasvatamme jatkuvasti markkinaosuuttamme. Meitä on jo iso joukko pääkaupunkiseudulla, mutta aina joukkoomme muutama hyvä välittäjä mahtuu! Siksi haemmekin aktiivisia ja energisiä

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJIÄ (LKV) tai MYYNTINEUVOTTELIJOITA

Helsingin toimipisteisiimme. 

Odotamme sinulta löytyvän jo kokemusta kiinteistönvälitysalalta. Olet työtä pelkäämätön ja aidosti innostunut aktiivisesta asiakastyöstä. Palat halusta menestyä kiinteistönvälitysalalla ja ylittää sinulle asetetut tavoitteet. Osaat käyttää digitaalisia kanavia ja somea luontevasti osana työtehtäviä sekä hyödyntää niitä sujuvasti työssäsi. LKV-tutkinto on toki eduksesi, mutta ei ehdoton edellytys – ratkaisevaa on asenteesi. 

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden päästä luomaan uraasi menestyvässä joukossamme. Työssäsi sinua tukevat oman esimiehesi ja työkavereittesi lisäksi kattavat sihteeri- ja myyntipalvelut. Yhteismyynti™ -toimintamallimme sekä monipuolisen perehdytysohjelmamme avulla pääset helposti alkuun urallasi. Oman viihtymisesi meillä takaavat kannustava tulospalkkaus sekä kiinteä pohjapalkka, ensiluokkaiset työvälineet sekä hyvät työsuhde-edut. Eikä urasi jää polkemaan paikoillaan, sillä isona konsernina pystymme tarjoamaan sinulle myös hyvät yhteistyö- ja urakehitysmahdollisuudet, LKV-tutkintoon johtavan koulutuksen sekä kattavan valmennuksen urasi eri vaiheisiin. 

Tule menestymään kanssamme! Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Eija Miehola, puh. 0500 443 229. Voit olla yhteydessä meihin myös rekrytointisivultamme löytyvän yhteystietolomakkeen  kautta. 

​Kiinnostuitko? Täytä hakemuslomake mahdollisimman pian täällä ja liitä mukaan linkki vapaamuotoiseen videohakemukseesi. Voit halutessasi liittää mukaan myös cv:n ja hakemuskirjeesi. Ethän viivyttele hakemuksesi kanssa, sillä käymme hakemuksia jatkuvasti läpi. 

 

Facebookjaa Twittertwiittaa