Kiinteistönvälittäjä/myyntineuvottelija, Kuopio

Viimeinen hakupäivä: 
19.09.2020

Saavatko onnistuneet asiakaskohtaamiset sydämesi sykkimään? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö! Etsimme nyt

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄÄ tai MYYNTINEUVOTTELIJAA

Kuopion toimipisteeseemme, jossa uutta työkaveria jo kovasti odottaa yhteen hiileen puhaltava asuntokaupan ammattilaisten tiimimme.

Odotamme sinulta löytyvän jo kokemusta kiinteistönvälitysalalta. Olet työtä pelkäämätön ja aidosti innostunut aktiivisesta asiakastyöstä. Palat halusta menestyä kiinteistönvälitysalalla ja ylittää sinulle asetetut tavoitteet. Osaat käyttää digitaalisia kanavia ja somea luontevasti osana työtehtäviä sekä hyödyntää niitä sujuvasti työssäsi. LKV-tutkinto on toki eduksesi, mutta ei ehdoton edellytys – ratkaisevaa on asenteesi. 

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden päästä luomaan uraasi menestyvässä joukossamme. Työssäsi sinua tukevat oman esimiehesi ja työkavereittesi lisäksi kattavat sihteeri- ja myyntipalvelut. Yhteismyynti™ -toimintamallimme sekä monipuolisen perehdytysohjelmamme avulla pääset helposti alkuun urallasi.  Oman viihtymisesi meillä takaavat kannustava tulospalkkaus sekä kiinteä pohjapalkka, ensiluokkaiset työvälineet sekä hyvät työsuhde-edut. Eikä urasi jää polkemaan paikoillaan, sillä isona konsernina pystymme tarjoamaan sinulle myös hyvät yhteistyö- ja urakehitysmahdollisuudet, LKV-tutkintoon johtavan koulutuksen sekä kattavan valmennuksen urasi eri vaiheisiin. 

Tule menestymään kanssamme! Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Marko Vierto, p. 040 578 9003. 

Kiinnostuitko? Täytä hakemuslomake mahdollisimman pian täällä ja liitä mukaan linkki vapaamuotoiseen videohakemukseesi. Meistä olisi mukavaa nähdä sinut videolla, mutta jos se ei ole mahdollista, voit toki liittää mukaan myös cv:n ja hakemuskirjeesi.  

Facebookjaa Twittertwiittaa