Kiinteistönvälittäjä, Lahti

Viimeinen hakupäivä: 
19.04.2020

Saavatko onnistuneet asiakaskohtaamiset sinut liekkeihin? Liikutko sosiaalisessa mediassa kuin kala vedessä? Jos vastasit kyllä, voit olla etsimämme henkilö!

Haemme nyt Lahden toimistollemme 1-2 energistä ja idearikasta

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄÄ

joilta löytyy aitoa innostusta sosiaalisen median tarjoamiin mahdollisuuksiin asuntomarkkinoilla sekä sen hyödyntämiseen omien kohteiden ja koko toimiston näkyvyydessä. 

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on jo kokemusta kiinteistönvälitysalalta ja olet suorittanut LKV-tutkinnon. Sinulla on intoa ja uskallusta viedä kiinteistönvälitysalaa eteenpäin tuoreilla ideoillasi sekä rohkeutta viedä kiinteistönvälitysalaa eteenpäin tämän päivän ja tulevaisuuden tarpeisiin. Käytät sosiaalista mediaa sujuvasti ja ymmärrät sen merkityksen myyntityössäsi. Sinulla on halua menestyä kiinteistönvälitysalalla sekä aitoa intoa aktiiviseen asiakaspalveluun. 

Tarjoamme sinulle kiinteän pohjapalkan sekä kannustavan tulospalkkauksen sekä ainutlaatuisen Yhteismyynti™-toimintamallin, jonka avulla sinun on helppo siirtyä meille. Työtäsi tukevat edistykselliset myynnin tukipalvelut sekä käytössäsi oleva sihteeripooli. Viihtymisen meillä takaavat yhteen hiileen puhaltavat kollegasi sekä hyvä yhdessä tekemisen meininki. Eikä urasi polje paikoillaan, sillä isona, vakaana konsernina meillä on hyvät yhteistyö- ja urakehitysmahdollisuudet sekä tunnetusti kattava koulutustarjonta urasi eri vaiheisiin. 

Haluamme sinut, soita jo tänään! Lahden toimistossa yhteydenottoasi odottaa energinen välittäjätiimimme, jota yhdistää intohimo kiinteistönvälitysalaan sekä halu tehdä suurella sydämellä juuri tätä työtä.  

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Marko Vierto puh. 040 578 9003 tai myyntijohtaja Keijo Alén 050 5688 442. Voit olla yhteydessä meihin myös rekrytointisivultamme löytyvän yhteystietolomakkeen kautta.

Kiinnostuitko? Hakemuslomakkeen pääset täyttämään täällä. Voit myös liittää mukaan myös cv:n ja hakemuskirjeesi.  

Uusi työkaveri on tervetullut joukkoomme mahdollisimman pian, joten ethän viivyttele hakemuksesi kanssa! Käymme hakemuksia läpi koko ajan ja etenemme haussa sopivien henkilöiden kanssa
.

Facebookjaa Twittertwiittaa