Kiinteistönvälittäjä/myyntineuvottelija, Lahti

Viimeinen hakupäivä: 
30.11.2019

Saavatko onnistuneet asiakaskohtaamiset sydämesi sykkimään? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö! 

Haemme nyt aktiivisia ja idearikkaita

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJIÄ (LKV) tai MYYNTINEUVOTTELIJOITA

Lahden toimipisteeseemme. Lahdessa sinua odottaa ammattitaitoinen 5-henkinen tiimimme, jota yhdistää aito halu auttaa asiakkaita heidän unelmiensa toteuttamisessa.  

Odotamme sinulta löytyvän jo kokemusta kiinteistönvälitysalalta tai ainakin tuloksellisesta myyntityöstä. Olet työtä pelkäämätön ja aidosti innostunut aktiivisesta asiakastyöstä. Palat halusta menestyä kiinteistönvälitysalalla ja ylittää sinulle asetetut tavoitteet. Osaat käyttää digitaalisia kanavia ja somea luontevasti osana työtehtäviä ja ymmärrät niiden merkityksen työssäsi. LKV-tutkinto on toki eduksesi, mutta ei ehdoton edellytys – ratkaisevaa on asenteesi.

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden päästä luomaan uraasi menestyvässä joukossamme. Työssäsi sinua tukevat oman esimiehesi ja työkavereittesi lisäksi kattavat sihteeri- ja myyntipalvelut. Yhteismyynti™ -toimintamallimme sekä monipuolinen perehdytysohjelmamme tukevat sinua alkuun pääsemisessä.  Oman viihtymisesi takaavat kannustava tulospalkkaus sekä kiinteä pohjapalkka, ensiluokkaiset työvälineet sekä hyvät työsuhde-edut. Urasi ei jää polkemaan paikoillaan, sillä isona konsernina pystymme tarjoamaan sinulle myös hyvät yhteistyö- ja urakehitysmahdollisuudet, LKV-tutkintoon johtavan koulutuksen sekä kattavan valmennuksen urasi eri vaiheisiin. 

Tule menestymään kanssamme!

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Pirkko Paatelo, p. 0400 523 500.

Kiinnostuitko? Täytä hakemuslomake mahdollisimman pian tästä linkistä. Liitä mukaan linkki vapaamuotoiseen videohakemukseesi. Jos videon jättäminen ei onnistu, voit toki liittää mukaan myös cv:n ja hakemuskirjeesi.  

Uusi työkaveri on tervetullut joukkoomme mahdollisimman pian, joten ethän viivyttele hakemuksesi kanssa! Käymme hakemuksia läpi ja etenemme haussa sopivien henkilöiden kanssa jo hakuaikana.

Facebookjaa Twittertwiittaa