Kiinteistönvälittäjä/myyntineuvottelija, Porvoo

Viimeinen hakupäivä: 
20.01.2021

Saavatko onnistuneet asiakaskohtaamiset sydämesi sykkimään? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!

Haemme nyt aktiivista ja idearikasta

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄÄ (LKV) tai MYYNTINEUVOTTELIJAA

Porvoon toimistoomme, jossa sinua jo kovasti odottaa viiden hengen tehokas ja menestyvä tiimimme. 

Odotamme sinulta löytyvän jo kokemusta kiinteistönvälitysalalta tai ainakin tuloksellisesta myyntityöstä. Olet työtä pelkäämätön ja aidosti innostunut aktiivisesta asiakastyöstä. Palat halusta menestyä kiinteistönvälitysalalla ja ylittää sinulle asetetut tavoitteet. Osaat käyttää digitaalisia kanavia ja somea luontevasti osana työtehtäviä sekä hyödyntää niitä sujuvasti työssäsi. Ruotsin kielen taidosta saat ison plussan ja LKV-tutkinto on toki eduksesi. Ratkaisevaa on kuitenkin asenteesi.  

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden päästä luomaan uraasi menestyvässä joukossamme. Työssäsi sinua tukevat oman esimiehesi ja työkavereittesi lisäksi kattavat sihteeri- ja myyntipalvelut. Yhteismyynti™ -toimintamallimme sekä monipuolinen perehdytysohjelmamme auttavat sinut alkuun meillä.  Oman viihtymisesi takaavat kannustava tulospalkkaus sekä kiinteä pohjapalkka, ensiluokkaiset työvälineet sekä hyvät työsuhde-edut. Eikä urasi jää polkemaan paikoillaan, sillä isona konsernina pystymme tarjoamaan sinulle myös hyvät yhteistyö- ja urakehitysmahdollisuudet, LKV-tutkintoon johtavan koulutuksen sekä kattavan valmennuksen urasi eri vaiheisiin. 

Tule menestymään kanssamme! Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Annu Dobre puh. 050 4327216.

Kiinnostuitko? Täytä hakemuslomake mahdollisimman pian tästä linkistä. Liitä mukaan linkki vapaamuotoiseen videohakemukseesi. Jos videon lisääminen ei onnistu, voit toki liittää mukaan myös cv:n ja hakemuskirjeesi. Uusi työkaveri on tervetullut joukkoomme mahdollisimman pian, joten ethän viivyttele hakemuksesi kanssa! Käymme hakemuksia läpi ja etenemme haussa sopivien henkilöiden kanssa jo hakuaikana.
 

Facebookjaa Twittertwiittaa