Myyntijohtaja/-päällikkö, Tampere

Viimeinen hakupäivä: 
19.06.2019

Huoneistokeskus uudistuu ja hakee nyt kovaa kasvua Pirkanmaan alueella.

Haemme nyt Tampereen Sammonkadun toimipisteeseemme rohkeaa ja menestyksennälkäistä

MYYNTIJOHTAJAA/-PÄÄLLIKKÖÄ

kehittämään myyntiämme ja kannustamaan ammattitaitoista tiimiämme huipputuloksiin. Näytettyäsi kyntesi myyntipäällikkönä sinulla on mahdollisuus edetä toimistomme myyntijohtajaksi. Oletko sinä etsimämme henkilö?

Etsimme joukkoomme joko jo myyntijohtajana tai myyntipäällikkönä toiminutta henkilöä, jolla on näyttöjä menestyksellisestä myynnin johtamisesta. Voit olla myös aktiivinen ja innostava kiinteistönvälittäjä, jolla on halua edetä urallaan esimiestehtäviin. Olet aktiivinen ja kannustava kollega ja sinulla on palavaa halua olla mukana kehittämässä kiinteistönvälitystä.
Tehtävässäsi toimit esimiehenä Sammonkadun toimipisteen tehokkaalle myyntitiimillemme. Esimiestehtäviesi lisäksi teet itsekin välitystoimintaa, jota voit olla etulinjassa paikassa, jossa asiakaskokemus luodaan. Vastaat toiminta-alueesi tavoitteiden täyttymisestä ja markkinaosuuden kasvattamisesta Pirkanmaan alueella yhdessä tiimisi kanssa, aluejohtajalle raportoiden.

Odotamme, että sinulla on jo kokemusta ja näyttöjä kiinteistönvälityksestä ja olet saanut erinomaista palautetta työstäsi. Sinulla on kykyä ajatella asioita uudella tavalla sekä halua siirtyä esimiestehtäviin. Sinulta löytyy työtä pelkäämätöntä voittaja-asennetta ja olet jo verkostoitunut Pirkanmaan alueella. Olet mahdollisesti suorittanut jo LKV-tutkinnon. Työotteesi on järjestelmällinen ja tavoitteellinen. Olet myös kotonasi erilaisten digitaalisten laitteiden sekä palveluiden käytössä. Kokemuksen esimiestehtävistä katsomme eduksesi.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen tehtäväkentän sekä ainutlaatuisen onnistumisen mahdollisuuden tunnetun ja laadukkaan brändimme sekä Yhteismyynti™ -toimintamallin avulla. Yhteisten tavoitteiden saavuttamisessa sinua tukevat energinen ja kannustava tiimisi sekä konsernimme edistykselliset myynnin tukipalvelut. Sinulla on myös käytettävissäsi ison konsernin yhteistyö- ja urakehitysmahdollisuudet sekä kattava koulutustarjonta työurasi eri vaiheisiin.

Tartu nyt todelliseen kehittymismahdollisuuteen myynnin johtamisen parissa osana asiantuntevaa ja tunnettua organisaatiota ja hae jo tänään!

 Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Marko Vierto, p. 040 578 9003.

Hae tehtävää 19.6.2019 mennessä osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?c4d0d57c. Haethan tehtävää mahdollisimman pian, sillä käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana ja etenemme haussa heti sopivan henkilön löydyttyä. Liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemukset luottamuksellisesti.
 

Facebookjaa Twittertwiittaa