Myyntineuvottelija/kiinteistönvälittäjä, Kirkkonummi

Viimeinen hakupäivä: 
19.11.2020

Saavatko onnistuneet asiakaskohtaamiset sinut liekkeihin? Liikutko sosiaalisessa mediassa kuin kala vedessä? Jos vastasit kyllä, voit olla etsimämme henkilö!

Haemme nyt Kirkkonummelle energistä ja idearikasta

MYYNTINEUVOTTELIJAA / KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄÄ

jolta löytyy aitoa innostusta sosiaalisen median tarjoamiin mahdollisuuksiin asuntomarkkinoilla sekä sen hyödyntämiseen omien kohteiden ja koko toimiston näkyvyydessä. 

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on jo kokemusta kiinteistönvälitysalalta sekä varsinkin intoa ja uskallusta viedä kiinteistönvälitysalaa eteenpäin tuoreilla ideoillasi. Käytät sosiaalista mediaa sujuvasti ja ymmärrät sen merkityksen myyntityössäsi. Sinulla on halua menestyä kiinteistönvälitysalalla sekä aitoa intoa aktiiviseen asiakaspalveluun. LKV-tutkinnon katsomme eduksesi, mutta se ei ole välttämättömyys – tärkeintä on oikea asenteesi ja rohkeus viedä kiinteistönvälitysalaa eteenpäin tämän päivän ja tulevaisuuden tarpeisiin.

Tarjoamme sinulle kiinteän pohjapalkan sekä kannustavan tulospalkkauksen sekä ainutlaatuisen Yhteismyynti™-toimintamallin, jonka avulla sinun on helppo päästä liikkeelle urallasi. Työtäsi tukevat edistykselliset myynnin tukipalvelut sekä käytössäsi oleva sihteeripooli. Viihtymisen meillä takaavat yhteen hiileen puhaltavat kollegasi sekä hyvä yhdessä tekemisen meininki. Eikä urasi polje paikoillaan, sillä isona konsernina meillä on hyvät yhteistyö- ja urakehitysmahdollisuudet sekä tunnetusti kattava koulutustarjonta urasi eri vaiheisiin. 

Haluamme sinut, soita jo tänään! Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Pirkko Paatelo puh. 0400 523 500 tai myyntipäällikkö Robert Heinänen puh. 0400 972 025.

Kiinnostuitko? Hakemuslomakkeen pääset täyttämään täällä. Lisää mukaan linkki vapaamuotoiseen videohakemukseesi. Jos videon jättäminen ei onnistu, voit toki liittää mukaan myös cv:n ja hakemuskirjeesi.  

Uusi työkaveri on tervetullut joukkoomme mahdollisimman pian, joten ethän viivyttele hakemuksesi kanssa! Käymme hakemuksia läpi koko ajan ja etenemme haussa sopivien henkilöiden kanssa.

Facebookjaa Twittertwiittaa