Myyntipäällikkö, Kuopio

Viimeinen hakupäivä: 
31.01.2020

Haluatko edetä urallasi? Palatko halusta viedä kiinteistönvälitysalaa eteenpäin tuoreilla ideoillasi? 

Haemme nyt rohkeaa ja menestyksennälkäistä

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Kuopioon, jossa yhteen hiileen puhaltava, menestyvä tiimimme odottaa jo sinua. 

Tehtävässäsi myyntipäällikkönä toimit oman aktiivisen hankinta- ja myyntitoiminnan lisäksi myyntijohtajamme Hannelen oikeana kätenä, perehdytät, tuet ja kannustat uusia työntekijöitä sekä osallistut lomien tuurauksiin. 

Odotamme, että sinulla on jo kokemusta kiinteistönvälitysalalta ja olet suorittanut LKV-tutkinnon. Työotteesi on aktiivinen ja innostava ja sinulla on intoa ja uskallusta kehittää kiinteistönvälitysalaa eteenpäin. Olet tehokkaasti verkostoitunut Kuopion alueella ja käytät luontevasti sosiaalista mediaa ja ymmärrät sen merkityksen omien kohteittesi ja koko toimiston markkinoinnissa. 

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen tehtäväkentän sekä ainutlaatuisen onnistumisen mahdollisuuden tunnetun ja laadukkaan brändimme sekä Yhteismyynti™ -toimintamallimme avulla. Yhteisten tavoitteiden saavuttamisessa sinua tukevat esimiehesi lisäksi kannustavat työkaverisi, konsernimme edistykselliset myynnin tukipalvelut sekä ammattitaitoinen sihteeripoolimme. Sinulla on myös käytettävissäsi ison konsernin yhteistyö- ja urakehitysmahdollisuudet sekä kattava koulutustarjonta työurasi eri vaiheisiin. 

Tartu nyt todelliseen kehittymismahdollisuuteen osana asiantuntevaa ja tunnettua organisaatiota ja hae jo tänään! 

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Marko Vierto, p. 040 578 9003.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 31.1.2020 mennessä osoitteesta https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?5e81cad7. Haethan tehtävää mahdollisimman pian, sillä käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana ja etenemme haussa heti sopivan henkilön löydyttyä. Liitä mukaan hakemuskirjeesi ja ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemukset luottamuksellisesti. 

Facebookjaa Twittertwiittaa