Myyntipäällikkö, Kuopio

Viimeinen hakupäivä: 
20.04.2020

Huoneistokeskus Oy on kiinteistönvälitysalan uranuurtaja, joka toi nykymuotoisen kiinteistönvälityksen Suomeen. Edelläkävijänä kehitämme toimintaamme ja koko toimialaa tämän päivän sekä tulevaisuuden tarpeisiin. Olemme kiinteistönvälitysalan ehdoton ammattilainen, ja suurin osa välittäjistämme on suorittanut LKV-tutkinnon. Meitä ohjaavat arvomme aktiivisuus, ammattitaito ja asiakastyytyväisyys, joiden mukaan kehitämme liiketoimintaamme. Huoneistokeskus on osa Realia Group -konsernia. www.huoneistokeskus.fi

Haluatko edetä urallasi? Palatko halusta viedä kiinteistönvälitysalaa eteenpäin tuoreilla ideoillasi?

Haemme nyt rohkeaa ja kannustavaa

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Kuopioon, jossa yhteen hiileen puhaltava, menestyvä tiimimme odottaa jo sinua.

Tehtävässäsi myyntipäällikkönä toimit oman aktiivisen hankinta- ja myyntitoiminnan lisäksi myyntijohtajamme Hannelen työparina. Vastaat muun muassa uusien työntekijöiden perehdyttämisestä sekä koko tiimin tukemisesta ja kannustamisesta.

Odotamme, että sinulla on jo kokemusta kiinteistönvälitysalalta ja olet suorittanut LKV-tutkinnon. Työotteesi on aktiivinen ja innostava ja sinulla on intoa ja uskallusta kehittää kiinteistönvälitysalaa eteenpäin. Olet tehokkaasti verkostoitunut Kuopion alueella ja käytät luontevasti sosiaalista mediaa ja ymmärrät sen merkityksen omien kohteittesi ja koko toimiston markkinoinnissa.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen tehtäväkentän sekä ainutlaatuisen onnistumisen mahdollisuuden tunnetun ja laadukkaan brändimme sekä Yhteismyynti™ -toimintamallimme avulla. Yhteisten tavoitteiden saavuttamisessa sinua tukevat esimiehesi lisäksi kannustavat työkaverisi, konsernimme edistykselliset myynnin tukipalvelut sekä ammattitaitoinen sihteeripoolimme. Sinulla on myös käytettävissäsi ison konsernin yhteistyö- ja urakehitysmahdollisuudet sekä kattava koulutustarjonta työurasi eri vaiheisiin.

Tartu nyt todelliseen kehittymismahdollisuuteen osana asiantuntevaa ja tunnettua organisaatiota ja hae jo tänään!

​Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Marko Vierto, p. 040 578 9003 tai myyntijohtaja Hannele Väisänen, p. 040 661 9368.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian mennessä tästä linkistä. Etenemme haussa heti sopivan henkilön löydyttyä. Käsittelemme hakemukset luottamuksellisesti.

 

Facebookjaa Twittertwiittaa