Huoneistokeskus

Huoneistokeskus on kiinteistönvälitysalan uranuurtaja, joka toi nykyaikaisen kiinteistönvälityksen Suomeen. Edelläkävijänä kehitämme toimintaamme ja koko toimialaa tämän päivän, sekä tulevaisuuden tarpeisiin. Huoneistokeskus on jo vuodesta 1953 ollut mukana monen suomalaisen elämän tärkeimmässä kaupassa.

Jokainen asuntokauppa on  ainutkertainen ja koemme, että se on meille luottamustehtävä. Liiketoimintamme tavoitteena on toimialamme tyytyväisimmät asiakkaat ja parhaan kiitoksen onnistumisestamme saamme tyytyväisiltä asiakkailtamme, jotka suosittelevat palvelujamme eteenpäin.

Olemme kiinteistönvälitysalan ehdoton ammattilainen. Suurin osa välittäjistämme on suorittanut LKV-tutkinnon (laillistettu kiinteistönvälittäjä) ja jokainen meillä toimiva välittäjä käy läpi Huoneistokeskuksen oman Oranssin koulutusohjelman. Alan paras koulutusohjelma varmistaa uusien työntekijöidemme laadukkaan perehdytyksen sekä jokaisen asiakaskohtaamisen toteutumisen asettamiemme toimintatapojen mukaisesti.

Koko toimintaamme ohjaavat visiomme ja arvomme, joista olemme ylpeitä ja joiden mukaan haluamme kehittää liiketoimintaamme.