Kesämökin sisustus saa huokua persoonallisuutta – kuusi vinkkiä viihtyisään mökkityyliin

Vapaa-ajan asunnon sisustus

Olet täällä

Facebookjaa Twittertwiittaa

Miltä kesämökin sisustus näyttää nyt? Poimi asiantuntijan parhaat sisustusvinkit ja muokkaa mökkityylistä mieleisesi. 

Suloinen mummonmökki, hulppea rantahuvila ja kaikkea siltä väliltä – kesämökkejä on monenlaisia. Yksi on kuitenkin varmaa: mökki on paikka, jossa halutaan rauhoittua ja rentoutua. Siksi ei ole yhdentekevää, miten mökkinsä sisustaa. Huoneistokeskuksen myyntineuvottelija ja sisustussuunnittelija Marja Aalto-Setälä jakaa vinkit kesämökin sisustamiseen. 

1. Satsaa kestäviin valintoihin 
Nyt mökkisisustajat ovat erityisen kiinnostuneita kestävistä ja vastuullisista tuotteista. Kun valitset viisaasti ja satsaat laatuun, huonekalut, materiaalit ja piensisustustuotteet palvelevat vuodesta toiseen.  

2. Anna persoonan näkyä 
Unohda sisustuslehdet – kesämökin sisustus näyttää asukkailtaan! Yksi rakentaa sisustuksen rakkaan esinekokoelmansa ympärille, toinen suosii kierrätyskalusteita, kolmas valitsee design-huonekaluja. Muista, että sisustuksessa ei ole oikeita tai vääriä tapoja. 

3. Luo vaihtelua kuoseilla ja väreillä 
Yleisilmettä on helppo muuttaa tekstiileillä ja piensisustustuotteilla. Kun mökin sävymaailma on muuten neutraali, voi koristetyynyjen, verhojen ja mattojen kuoseilla ja väreillä leikkiä rohkeasti.  

4. Valitse ajattomia luonnonmateriaaleja 
Pellava, villa, puu, rottinki, luonnonkivet – ajattomat luonnonmateriaalit antavat mökkityylille luonnollisen, rauhoittavan tunnelman. Käsityönä valmistetuilla sisustustuotteilla ja itse kunnostetuilla huonekaluilla luot sisustukseen sopivaa särmikkyyttä.

5. Suosi helppohoitoisuutta 
Nyt kesämökeillä vietetään vapaa-aikaa kenties enemmän kuin koskaan ennen. Tarvittaessa mökki taipuu myös etätyöskentelyyn. Kun tilat on suunniteltu toimiviksi ja materiaalit ovat helppohoitoisia, on mökkielämä vaivatonta. Miksi tuhlata aikaa siivoukseen, kun sen voi käyttää vaikkapa riippumatossa lekotteluun? 

6. Muista myös ulkotilat 
Suomen suvi kutsuu viettämään kauniita kesäpäiviä ulos. Älä siis unohda ulkotilojenkaan sisustamista. Kaunis kesäkeittiö, viehättävä puutarha ja kutsuva pihapiiri tekevät kesäkodista entistä viihtyisämmän.  

Miksi valita meidät?

Tarjoamme sinulle alan parasta asiantuntijapalvelua satojen asuntokaupan ammattilaisen voimin ympäri Suomen. Välittäjistämme suurin osa on LKV-tutkinnon suorittaneita.

Meille aktiivisen ja asiantuntevan palvelun tarjoaminen on itseisarvo. Takaamme onnistuneen ja turvallisen asuntokaupan tunnistamalla asiakkaan yksilöllisen tarpeen ja tarjoamalla siihen sopivimman ratkaisun.

Tarjoamme sinulle kaikkien välittäjiemme ammattitaidon ja ostajakontaktit yhden välittäjän kautta. YhteismyyntiTM-mallimme ansiosta sinua palvelevalla välittäjällä on käytössään satojen välittäjiemme ostajaverkosto. Meillä kaikki haluavat tehdä yhdessä töitä asuntosi myymiseksi.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä, autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Etunimi *
Sukunimi *
Postinumero *
Puhelin *
Vapaa viesti

Luitko jo nämä?