Nämä työkalut auttavat kodin löytämisessä!

Olet täällä

Facebookjaa Twittertwiittaa

Juuri oikeanlaisen ja kaikki kriteerit täyttävän kodin etsiminen voi tuntua työläältä. Huoneistokeskuksen kätevillä ostajan palveluilla varmistat mahdollisimman sujuvan kodin etsinnän ja juuri sinulle sopivan kodin löytämisen!

Kotivahti ® ilmoittaa uutuuskohteista

Helppokäyttöisen Kotivahti-palvelun saat käyttöösi Huoneistokeskuksen verkkosivuilla. Palvelu ilmoittaa sähköpostiisi heti, kun asettamiesi hinta- ja aluekriteerien mukainen koti tulee myyntiin. Kotivahteja voi asettaa useita toiveistasi riippuen.

Palvelun avulla voit myös kätevästi seurata markkinoita jo siinä vaiheessa, kun vasta pohdit kodin vaihtamista. Unelmiesi kodin tullessa myyntiin, saat siitä tiedon ensimmäisten joukossa.

Saata hakutoiveesi kaikkien Huoneistokeskuksen välittäjien tietoon ainutlaatuisella Kotietsinnällä ®

Kotietsintä on Huoneistokeskuksen ainutlaatuinen työkalu, joka tiedottaa koko Huoneistokeskuksen välittäjäverkostolle uusista myyntikohteista ennen kuin ne ovat julkisesti myynnissä. Kun välittäjäsi on rekisteröinyt tarkat asumistoiveesi Kotietsintä-palveluun, saa hän tiedon juuri sinun tarpeisiisi sopivista asunnoista ja pääset tutustumaan niihin ennen julkista myyntiä.

Maksuttoman palvelun avulla voit saada etukäteen tietoa niin sanotuista hiljaisen myynnin kohteista, joista ei ilmoiteta julkisesti sekä vetovoimaisista ja halutuista asunnoista, jotka eivät menekin vuoksi ehdi julkiseen myyntiin.

Ostotoimeksianto on täsmäetsijän työkalu

Jos haluamallasi asuinalueella ei ole sinulle mieluisia avoimia myyntikohteita, voit valita Huoneistokeskuksen Ostotoimeksiannon. Tällöin määrittelet haluamillasi kriteereillä toiveittesi asunnon ja asuinalueen. Rajauksen voi tehdä hyvinkin tarkasti, vaikkapa kunnon, tyylisuunnan, korttelin tai jopa taloyhtiön tarkkuudella.

Välittäjämme ryhtyvät aktiivisesti etsimään puolestasi toiveitasi vastaavaa kotia. Jos kartoituksessa löytyy potentiaalisia asuntoja, välittäjämme selvittävät, onko näiden kohteiden asukkailla myyntihaluja. Ostoaikeitasi voi myös mainostaa paikallisesti. Mikäli sopiva asunto löytyy, Ostotoimeksiannon teettäjä sitoutuu maksamaan välityspalkkion.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Paikkakuntasi välittäjä tietää parhaiten alueesi markkinatilanteen ja osaa auttaa kaikissa asunnon etsimiseen liittyvissä kysymyksissä. Ota siis rohkeasti yhteyttä, mikäli on tullut aika etsiä uutta, upeaa kotia!

Lue myös muita vinkkejämme kodinvaihtajalle >>

Miksi valita meidät?

Tarjoamme sinulle alan parasta asiantuntijapalvelua satojen asuntokaupan ammattilaisen voimin ympäri Suomen. Välittäjistämme suurin osa on LKV-tutkinnon suorittaneita.

Meille aktiivisen ja asiantuntevan palvelun tarjoaminen on itseisarvo. Takaamme onnistuneen ja turvallisen asuntokaupan tunnistamalla asiakkaan yksilöllisen tarpeen ja tarjoamalla siihen sopivimman ratkaisun.

Tarjoamme sinulle kaikkien välittäjiemme ammattitaidon ja ostajakontaktit yhden välittäjän kautta. YhteismyyntiTM-mallimme ansiosta sinua palvelevalla välittäjällä on käytössään satojen välittäjiemme ostajaverkosto. Meillä kaikki haluavat tehdä yhdessä töitä asuntosi myymiseksi.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä, autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Etunimi *
Sukunimi *
Postinumero *
Puhelin *
Vapaa viesti

Luitko jo nämä?