Nauti kiireettömästä kotoilusta näiden vinkkien avulla

Olet täällä

Facebookjaa Twittertwiittaa

Matkustaminen pois kotoa ei ole ainoa keino rentoutua. Stressivapaan tunnelman voi saavuttaa myös kotioloissa. Kokeile näitä kotoiluvinkkejä vaikkapa tulevina joulunpyhinä!

Moni on sitä mieltä, että parasta joulunpyhinä ja vuodenvaihteen välipäivinä on kiireetön kotoilu. Keräsimme pimeän vuodenajan parhaat vinkit kiireettömään rauhoittumiseen ja tunnelmointiin.

  • Jäikö joulusiivous vähän keskeneräiseksi? Kokeile joulun pikasiivousta ja siivoa vain keittiö ja näkyvät pinnat. Kynttilöiden ja jouluvalojen hämärässä tunnelmassa kukaan ei huomaa paria villakoiraa. Jouluntuoksua kotiin tuovat itse leivotut piparit ja höyryävä glögi.
  • Kun päivät ovat pimeitä ja kylmiä, lämmittävä elävä tuli on sekä lämmön että tunnelman lähde. Jos kotoasi ei löydy tulisijaa, tee kynttilöistä asetelma. Muista huomioida paloturvallisuus!  
  • Virittäydy tunnelmaan laittamalla suosikkijoululaulusi soimaan joulupuuhasteluiden, kuten lahjojen paketoimisen taustalle.
  • Orgaanisista materiaaleista etenkin puu merkitsee monelle olennaista osaa kotoiluun kuuluvasta hygge-fiiliksestä. Puu voi olla muussakin muodossa, kuin joulukuusena. Puumateriaalien sävyt ja kuviot vaihtelevat puulajin mukaan paljonkin – ja niiden abstraktit kuvioinnit ovat sopivalla pintakäsittelyllä viimeisteltynä kuin luonnon omaa grafiikkaa.
  • Jos joulukuusi ei mahdu asuntoosi, kokeile ripustaa muutama kuusenoksa seinälle tai katosta roikkumaan! Rouheaa tyylikkyyttä saat tekemällä koivuklapeista asetelman ja valaisemalla sen valosarjalla.
  • Hanki tai kaiva kaapista esiin mukavat paksut villasukat tai pehmeät tossut sekä oloasu, jossa on mukava viettää joulunpyhiä kiireettä. Kun vaatteissa on hyvä olla, mielikin rentoutuu.
  • Muista viettää vapailla myös offline-aikaa.  Laita kännykkä pois ja käperry sohvannurkkaan kirjan kanssa. Jos suklaarasia sattuu olemaan ulottuvilla, siitäkään ei ole haittaa.
  • Lautapelit ovat yksi pitkien vapaapäivien parhaista ajanviettotavoista. Kaiva esiin vanhat klassikot tai haasta mielesi hankkimalla uusi ongelmanratkaisupeli. Yksin viihtyvälle 1000 palan palapelissä riittää pureskeltavaa useammaksikin päiväksi.
  • Talvipäivänseisaus on 22.12, ja päivä alkaa taas pidetä. Nautitaan siis vielä kynttilänvalosta ja kaamoksen tuomasta rauhasta!

Huoneistokeskus toivottaa kaikille kodikasta Joulua!
 

Miksi valita meidät?

Tarjoamme sinulle alan parasta asiantuntijapalvelua satojen asuntokaupan ammattilaisen voimin ympäri Suomen. Välittäjistämme suurin osa on LKV-tutkinnon suorittaneita.

Meille aktiivisen ja asiantuntevan palvelun tarjoaminen on itseisarvo. Takaamme onnistuneen ja turvallisen asuntokaupan tunnistamalla asiakkaan yksilöllisen tarpeen ja tarjoamalla siihen sopivimman ratkaisun.

Tarjoamme sinulle kaikkien välittäjiemme ammattitaidon ja ostajakontaktit yhden välittäjän kautta. YhteismyyntiTM-mallimme ansiosta sinua palvelevalla välittäjällä on käytössään satojen välittäjiemme ostajaverkosto. Meillä kaikki haluavat tehdä yhdessä töitä asuntosi myymiseksi.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä, autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Etunimi *
Sukunimi *
Postinumero *
Puhelin *
Vapaa viesti

Luitko jo nämä?