Johdon esittely

Facebookjaa Twittertwiittaa

Marina Salenius, Liiketoimintajohtaja, KTM, LKV

Vastaan Huoneistokeskuksen liiketoiminnasta. Kiinteistönvälitysalan johtotehtävissä olen ollut jo vuodesta 2004 sekä vetänyt erilaisia kehittämishankkeita. On mahtavaa työskennellä Huoneistokeskuksen kiinteistönvälitysalan ammattilaisista koostuvan huipputiimin kanssa; unohtamatta sitä, että koulutamme asuntomarkkinoille uusia tekijöitä jatkuvasti. Vapaa-aikani kuluu liikunnan parissa – ratsastus, golf, kuntosali sekä lenkkeily pitävät virkeänä.

GSM: 040 738 1776
Sähköposti: marina.salenius (at) huoneistokeskus.fi

 


Eija Miehola, LKV, Aluejohtaja pääkaupunkiseutu

Vastaan pääkaupunkiseudun liiketoiminnasta. Huoneistokeskuksen brändiä olen ollut rakentamassa jo 20 vuoden ajan, vastaten aiemmin sen markkinoinnista ja viestinnästä. Korkea ammattitaito, aktiivisin palvelu ja paras asiakastyytyväisyys ovat asioita, joista emme tingi ja joista meidät tunnetaan. On ilo työskennellä kiinteistönvälitysalan huippujen kanssa ja samalla kouluttaa uusia osaajia asuntomarkkinoille. Vapaa-aikana minut tavoittaa joko maalta, mereltä tai jäähallista.

GSM: 0500 443 229
Sähköposti: eija.miehola (at) realia.fi


Marko Vierto,  yo-merkonomi, JET, LKV, Aluejohtaja muu Suomi

Vastaan muun Suomen liiketoiminnasta. Olen pitkän linjan kiinteistönvälityksen ammattilainen.  On ilo tehdä töitä alan ammattilaisten kanssa ahkeruudella ja hyvällä fiiliksellä. Vapaa-aikaa vietän liikunnallisten harrastusten parissa ja ystävien kanssa.
 

GSM: 040 578 9003
Sähköposti: marko.vierto (at) realia.fi


Tarja Hagman, Asiakkuusjohtaja, MBA, LKV

Toimin asiakkuusjohtajana rakentajapalvelut-yksikössä, missä asiakkaitamme ovat rakennusliikkeet, rakennuttajat, sijoittajat sekä suurasiakkaat. Huoneistokeskuksen YhteismyyntiTM-toimintatapamme ja meidän loistavien kiinteistövälitysalan ammattilaisten kanssa pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua uudistuotantokohteisiin suunnittelusta myyntiin, asuntosalkkujen realisointiin sekä tonttien ja rakennusoikeuksien myyntiin. Huoneistokeskukselle tulin vuonna 2011, ensin paikallisjohtajaksi ja vuoden 2012 lopulla siirryin rakentajapalvelut -yksikköön. Vapaa-aikani kuluu golfin, ulkoilun ja mökkeilyn parissa.

GSM: 0500 456 202
Sähköposti: tarja.hagman(at)huoneistokeskus.fi


Hanna Saurén, KTM, VTM, Group Business Controller

Vastaan Huoneistokeskuksen taloudesta. Olen työskennellyt aikaisemmin talouden tehtävissä ravintola- ja vähittäiskaupan brändien parissa useiden vuosien ajan. On ilo tehdä töitä kiinteistövälityksen ammattilaisten kanssa tuottaen lisäarvoa asiakkaille. Vapaa-aikaa vietän matkustellen, ystäviä tavaten ja ulkoillen kahden kääpiösnautserimme kanssa.

GSM: 040 652 5755
Sähköposti: hanna.sauren (at) realia.fi


Eliisa Puska, Tradenomi, Markkinointipäällikkö

Vastaan Huoneistokeskuksen markkinoinnista. Huoneistokeskuksen markkinointipäällikkönä aloitin syksyllä 2020, mutta Realia konsernissa olen työskennellyt jo vuodesta 2015 vastaten digikanavista. Aiemmin olen työskennellyt monipuolisesti erilaisissa markkinointitehtävissä niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaidenkin parissa. Minulle on suuri kunnia päästä yhdessä kiinteistönvälitysalan kovimpien ammattilaisten kanssa markkinoimaan hyvämaineista ja perinteikästä Huoneistokeskusta . Vapaa-aikana minut löytää usein hevostalleilta tai perheemme villakoiran kanssa lenkkipoluilla.

GSM: 040 774 8902
Sähköposti: eliisa.puska (at)realia.fi

Miksi valita meidät?

Tarjoamme sinulle alan parasta asiantuntijapalvelua satojen asuntokaupan ammattilaisen voimin ympäri Suomen. Välittäjistämme suurin osa on LKV-tutkinnon suorittaneita.

Meille aktiivisen ja asiantuntevan palvelun tarjoaminen on itseisarvo. Takaamme onnistuneen ja turvallisen asuntokaupan tunnistamalla asiakkaan yksilöllisen tarpeen ja tarjoamalla siihen sopivimman ratkaisun.

Tarjoamme sinulle kaikkien välittäjiemme ammattitaidon ja ostajakontaktit yhden välittäjän kautta. YhteismyyntiTM-mallimme ansiosta sinua palvelevalla välittäjällä on käytössään satojen välittäjiemme ostajaverkosto. Meillä kaikki haluavat tehdä yhdessä töitä asuntosi myymiseksi.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä, autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Etunimi *
Sukunimi *
Postinumero *
Puhelin *
Vapaa viesti

Luitko jo nämä?