Johdon esittely

Facebookjaa Twittertwiittaa

Marina Salenius, KTM, LKV - Liiketoimintajohtaja

Vastaan Huoneistokeskuksen liiketoiminnasta. Kiinteistönvälitysalan johtotehtävissä olen ollut jo vuodesta 2004 sekä vetänyt erilaisia kehittämishankkeita.

On mahtavaa työskennellä Huoneistokeskuksen kiinteistönvälitysalan ammattilaisista koostuvan huipputiimin kanssa; unohtamatta sitä, että koulutamme asuntomarkkinoille uusia tekijöitä jatkuvasti. Vapaa-aikani kuluu liikunnan parissa – ratsastus, golf, kuntosali sekä lenkkeily pitävät virkeänä.

Puh: 040 738 1776
Sähköposti: marina.salenius (at) huoneistokeskus.fi


Topi Salmi, eMBA, LKV - Operatiivinen johtaminen

Olen toiminut kiinteistönvälitysalalla 15 vuotta ja niistä 9 vuotta johtamistehtävissä. Minulla on laaja kokemus myynnin -ja liiketoiminnan johtamisesta sekä kehittämisestä. Asiakaskokemus sekä vastaaminen asiakkaan odotuksiin on ratkaisevaa menestymisessä kiinteistönvälitysalalla. 

Uskon myös jatkuvaan oppimiseen ja itsensä kehittämiseen. Uteliaisuus ja tietoon pohjautuva reflektointi auttavat löytämään kehittämismahdollisuuksia. Itseään ei koskaan kannata tuntea valmiiksi. Vapaa-ajallani pelaan padelia, golfia sekä kalastan. Matkustelen myös mielelläni perheeni ja ystävieni kanssa.

Puh: 044 239 3982
Sähköposti: topi.salmi (at) huoneistokeskus.fi


Sirpa Lehtonen, LKV - Myynnin tuki, vastaava hoitaja

Toimin Huoneistokeskuksessa myynnin tuen palvelujohtajana ja vastaavana hoitajana. Pidän työstäni alan parhaiden ammattilaisten parissa ja saadessani omalta osaltani olla auttamassa ihmisiä elämän suurien ja ainutlaatuisten kodinvaihtoasioiden parissa. Tästä kertoo myös pitkä työhistoriani ”oranssina” jo 30 vuoden ajan.

Vapaa-ajalla minut löytää niin ikään oranssin HPK:n jääkiekkopeleistä sekä metsälenkeiltä.

Puh: 0500 508 560
Sähköposti: sirpa.lehtonen (at) huoneistokeskus.fi


Tarja Hagman, MBA, LKV - Suurasiakas- ja rakentajapalvelut

Toimin asiakkuusjohtajana rakentajapalvelut-yksikössä, missä asiakkaitamme ovat rakennusliikkeet, rakennuttajat, sijoittajat sekä suurasiakkaat. Huoneistokeskuksen YhteismyyntiTM-toimintatapamme ja meidän loistavien kiinteistövälitysalan ammattilaisten kanssa pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua uudistuotantokohteisiin suunnittelusta myyntiin, asuntosalkkujen realisointiin sekä tonttien ja rakennusoikeuksien myyntiin. Vapaa-aikani kuluu golfin, ulkoilun ja mökkeilyn parissa.

Puh: 0500 456 202
Sähköposti: tarja.hagman (at) huoneistokeskus.fi


Miika Muroma, LKV - Valmennus

Omaan yli 30 vuoden kokemuksen ja näkemyksen kiinteistönvälitysalaan. Suhtaudun intohimoisesti työhöni ja tavoitteeni on viisi kirjaiminen: KASVU. Sitoudun tekemään töitä toimistojemme menestyksen eteen. Organisoin tekemistä ja valmennan osaajiamme asiakaskohtaamisiin entistä intohimoisimpina. Kun valmiutemme on ottaa entistä suurempi vastuu omasta tekemisestämme ja oivaltaa jatkuva uudistumisen tarve, niin työmme tulokset tulevat näkymään markkinaosuuden muutoksena. 

Kun tahdot olla tekemässä tulevaisuuden menestystarinaa kanssamme, olemme kiinnostuneita sinusta - soita!

Puh: 0500 258 258
Sähköposti: miika.muroma (at) huoneistokeskus.fi


Olli Pohjonen - Kehitys ja järjestelmät

Toimin Huoneistokeskuksen kehitysjohtajana. Työnkuvani on laaja ja arkeni koostuu lukuisista eri kehitysprojekteista joiden yhteinen, selkeä päämäärä on varmistaa ja kehittää Huoneistokeskuksesta kiinteistönvälitysalan halutuin ja tavoitelluin työpaikka, toinen koti. Omaan pitkän kokemuksen sijoitus- ja hyvinvointialalta, joissa olen aikaisemmin toiminut läheisesti myynninjohtamisen, kehittämisen ja digitalisaation parissa. Silloin kun en aktiivisesti mieti projektieni seuraavia kehitysaskeleita minut löytää kuntosalilta, uimahallista tai golf-kentältä. Urheilu ja valmentaminen ovatkin kuuluneet aina hyvin vahvasti osaksi minua.

Puh: 040 830 3867
Sähköposti: olli.pohjonen (at) huoneistokeskus.fi


Marika Hämäläinen, LKV - Kehitys ja järjestelmät

Vastaan Huoneistokeskuksen kiinteistönvälitysjärjestelmien kehittämisestä ja toimin kenttämme järjestelmätukihenkilönä päivittäisessä työssä. Olen työskennellyt alalla vuodesta 2002 mm. kiinteistönvälittäjänä, joten kosketuspinta välittäjiemme työskentelyyn on tuttua. Huoneistokeskus on tarjonnut erinomaisen työskentely-ympäristön ja opit kasvaa alan mukana ammattilaiseksi! Vapaa-ajalla harrastan koiran kanssa lenkkeilyä sekä ulkomailla matkustelua.

 

Puh: 040 577 7710
Sähköposti: marika.hamalainen (at) huoneistokeskus.fi


Eija Miehola, LKV - Markkinointi ja viestintä

Vastaan Huoneistokeskuksen markkinoinnista ja viestinnästä. Olen saanut olla mukana yli 30 vuoden ajan rakentamassa tätä upeaa brändiä, joka on tänä päivänä enemmän kuin kiinteistönvälitystä. Olemme osa suurempaa tarinaa - Retta Groupia, joka on Pohjoismaiden suurin kiinteistöalan kumppani. 

Vapaa-ajalla minut löytää tanssitunneilta, mereltä tai jäähallista.

Puh: 0500 443 229
Sähköposti: eija.miehola (at) huoneistokeskus.fi


 

 

Miksi valita meidät?

Tarjoamme sinulle alan parasta asiantuntijapalvelua satojen asuntokaupan ammattilaisen voimin ympäri Suomen. Välittäjistämme suurin osa on LKV-tutkinnon suorittaneita.

Meille aktiivisen ja asiantuntevan palvelun tarjoaminen on itseisarvo. Takaamme onnistuneen ja turvallisen asuntokaupan tunnistamalla asiakkaan yksilöllisen tarpeen ja tarjoamalla siihen sopivimman ratkaisun.

Tarjoamme sinulle kaikkien välittäjiemme ammattitaidon ja ostajakontaktit yhden välittäjän kautta. YhteismyyntiTM-mallimme ansiosta sinua palvelevalla välittäjällä on käytössään satojen välittäjiemme ostajaverkosto. Meillä kaikki haluavat tehdä yhdessä töitä asuntosi myymiseksi.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä, autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Etunimi *
Sukunimi *
Postinumero *
Puhelin *
Vapaa viesti

Luitko jo nämä?