Johdon esittely

Johto

Lea Jokinen (s. -62), yo-merkonomi, KJs, FRICS, vt. toimitusjohtaja

Olen toiminut kiinteistöalalla eri  tehtävissä vuodesta 1986, ja ollut realialainen vuodesta 2010 alkaen vastaten Realia Management Oy:stä liiketoimintajohtajana. Mottoni on ”Perusasioiden tulee olla kunnossa”, ja Huoneistokeskuksessa tämä tarkoittaa, että henkilöstöllämme on hyvä koulutus ja asiantuntemus ja että tarjoamme erinomaista asiakaspalvelua. Energiaa saan sekä luonnossa liikkumisesta että kuntosalilta.

Puh: 020 780 3515
GSM: 010 228 2122
Sähköposti: lea.jokinen (at) huoneistokeskus.fi


Eija Miehola

Eija Miehola (S. -71), LKV, Aluejohtaja pääkaupunkiseutu

Vastaan pääkaupunkiseudun liiketoiminnasta. Huoneistokeskuksen brändiä olen ollut rakentamassa jo 20 vuoden ajan, vastaten aiemmin sen markkinoinnista ja viestinnästä. Korkea ammattitaito, aktiivisin palvelu ja paras asiakastyytyväisyys ovat asioita, joista emme tingi ja joista meidät tunnetaan. On ilo työskennellä kiinteistönvälitysalan huippujen kanssa ja samalla kouluttaa uusia osaajia asuntomarkkinoille. Vapaa-aikana minut tavoittaa joko maalta, mereltä tai jäähallista.

Puh: 020 780 3795
GSM: 0500 443 229
Sähköposti: eija.miehola (at) huoneistokeskus.fi


Kari Liesivesi

Kari Liesivesi (s. -79), Restonomi (ylempi AMK), Aluejohtaja Itä-, Länsi- ja Sisä-Suomi

Vastaan Itä-, Länsi- ja Sisä-Suomen liiketoiminnasta. Olen toiminut aikaisemmin sekä kuluttaja- että b-to-b-markkinassa asuntorakentamisessa ja kiinteistöpalvelualalla myynnin ja asiakaskokemuksen johtotehtävissä yli 13 vuotta. Uskon, että vahvalla kuluttajaymmärryksellä ja asiakaskokemuksen kehittämisellä pystymme tuottamaan lisäarvoa ja siten olemaan paras ja aktiivisin kumppani asiakkaillemme. Vapaa-aikaa vietän jääkiekon ja monipuolisen kuntoilun parissa ja lisäksi rentoudun perheen kanssa mökillä.

GSM: 040 570 5068
Sähköposti: kari.liesivesi (at) huoneistokeskus.fi


Aino Salste

Aino Salste (S. -82), Tradenomi, Brand Manager

Vastaan Huoneistokeskuksen markkinoinnista. Aiemmin olen työskennellyt markkinoinnin tehtävissä logistiikka- ja autoalalla. Tavoitteenamme on luoda alalle uusia innovatiivisia markkinoinnin ratkaisuja asiakkaidemme asunnonmyynnin edistämiseksi. Harrastuksiini kuuluu lenkkeily, ratsastus sekä erilaiset kodin remonttityöt.

GSM: 040 660 5572
Sähköposti: aino.salste (at) huoneistokeskus.fi


Ville Annala (S. -85), KTM, LKV, Senior Business Controller

Vastaan kiinteistönvälityksen controller-toiminnoista. Aiemmin olen työskennellyt kiinteistökehityksen parissa vastaavissa tehtävissä sekä pankkialalla vaihtelevissa tehtävissä. Tehtäväni on tukea liiketoimintaa analyysien avulla sekä kehittämällä erilaisia seuranta- ja ennustamistyökaluja päätöksenteon tueksi. Vapaa-ajallani urheilen monipuolisesti ja vietän aikaa perheen ja ystävien kanssa.

GSM: 040 831 0227 
Sähköposti: ville.annala (at) huoneistokeskus.fi