Johdon esittely

Facebookjaa Twittertwiittaa

Johto

Ari-Matti Purhonen (s. -71), DI, Toimitusjohtaja

Vastaan Huoneistokeskuksen toiminnasta valtakunnallisesti. Olen toiminut työurallani johtotehtävissä useiden arvostettujen kuluttaja- ja yrityspuolen brändien parissa ja Huoneistokeskus on hieno jatkumo tähän. Pääsen yhdessä alan parhaiden välittäjien kanssa luomaan ainutlaatuisia asiakaskokemuksia. Vapaa-aikana minut löytää todennäköisimmin jäähalleilta, golf-kentiltä tai muun liikunnan ääreltä.

Puh: 050 543 1305
Sähköposti: ari-matti.purhonen (at) huoneistokeskus.fi


Eija Miehola (S. -71), LKV, Aluejohtaja pääkaupunkiseutu

Vastaan pääkaupunkiseudun liiketoiminnasta. Huoneistokeskuksen brändiä olen ollut rakentamassa jo 20 vuoden ajan, vastaten aiemmin sen markkinoinnista ja viestinnästä. Korkea ammattitaito, aktiivisin palvelu ja paras asiakastyytyväisyys ovat asioita, joista emme tingi ja joista meidät tunnetaan. On ilo työskennellä kiinteistönvälitysalan huippujen kanssa ja samalla kouluttaa uusia osaajia asuntomarkkinoille. Vapaa-aikana minut tavoittaa joko maalta, mereltä tai jäähallista.

Puh: 020 780 3795
GSM: 0500 443 229
Sähköposti: eija.miehola (at) huoneistokeskus.fi


Kari Liesivesi (s. -79), Restonomi (ylempi AMK), Aluejohtaja Itä-, Länsi- ja Sisä-Suomi

Vastaan Itä-, Länsi- ja Sisä-Suomen liiketoiminnasta. Olen toiminut aikaisemmin sekä kuluttaja- että b-to-b-markkinassa asuntorakentamisessa ja kiinteistöpalvelualalla myynnin ja asiakaskokemuksen johtotehtävissä yli 13 vuotta. Uskon, että vahvalla kuluttajaymmärryksellä ja asiakaskokemuksen kehittämisellä pystymme tuottamaan lisäarvoa ja siten olemaan paras ja aktiivisin kumppani asiakkaillemme. Vapaa-aikaa vietän jääkiekon ja monipuolisen kuntoilun parissa ja lisäksi rentoudun perheen kanssa mökillä.

GSM: 040 570 5068
Sähköposti: kari.liesivesi (at) huoneistokeskus.fi


Aino Salste

Aino Salste (S. -82), Tradenomi, Brand Manager

Äitiyslomalla

Vastaan Huoneistokeskuksen markkinoinnista. Aiemmin olen työskennellyt markkinoinnin tehtävissä logistiikka- ja autoalalla. Tavoitteenamme on luoda alalle uusia innovatiivisia markkinoinnin ratkaisuja asiakkaidemme asunnonmyynnin edistämiseksi. Harrastuksiini kuuluu lenkkeily, ratsastus sekä erilaiset kodin remonttityöt.


Ville Annala (S. -85), KTM, LKV, Senior Business Controller

Vastaan kiinteistönvälityksen controller-toiminnoista. Aiemmin olen työskennellyt kiinteistökehityksen parissa vastaavissa tehtävissä sekä pankkialalla vaihtelevissa tehtävissä. Tehtäväni on tukea liiketoimintaa analyysien avulla sekä kehittämällä erilaisia seuranta- ja ennustamistyökaluja päätöksenteon tueksi. Vapaa-ajallani urheilen monipuolisesti ja vietän aikaa perheen ja ystävien kanssa.

GSM: 040 831 0227 
Sähköposti: ville.annala (at) huoneistokeskus.fi


 

Miksi valita meidät?

Tarjoamme sinulle alan parasta asiantuntijapalvelua satojen asuntokaupan ammattilaisen voimin ympäri Suomen. Välittäjistämme suurin osa on LKV-tutkinnon suorittaneita.

Meille aktiivisen ja asiantuntevan palvelun tarjoaminen on itseisarvo. Takaamme onnistuneen ja turvallisen asuntokaupan tunnistamalla asiakkaan yksilöllisen tarpeen ja tarjoamalla siihen sopivimman ratkaisun.

Tarjoamme sinulle kaikkien välittäjiemme ammattitaidon ja ostajakontaktit yhden välittäjän kautta. YhteismyyntiTM-mallimme ansiosta sinua palvelevalla välittäjällä on käytössään satojen välittäjiemme ostajaverkosto. Meillä kaikki haluavat tehdä yhdessä töitä asuntosi myymiseksi.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä, autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Luitko jo nämä?