Johdon esittely

Facebookjaa Twittertwiittaa

Eija Miehola (S. -71), LKV, Aluejohtaja pääkaupunkiseutu

Vastaan pääkaupunkiseudun liiketoiminnasta. Huoneistokeskuksen brändiä olen ollut rakentamassa jo 20 vuoden ajan, vastaten aiemmin sen markkinoinnista ja viestinnästä. Korkea ammattitaito, aktiivisin palvelu ja paras asiakastyytyväisyys ovat asioita, joista emme tingi ja joista meidät tunnetaan. On ilo työskennellä kiinteistönvälitysalan huippujen kanssa ja samalla kouluttaa uusia osaajia asuntomarkkinoille. Vapaa-aikana minut tavoittaa joko maalta, mereltä tai jäähallista.

GSM: 0500 443 229
Sähköposti: eija.miehola (at) realia.fi


Pirkko Paatelo, LKV, JET, Everything DiSC® valtuutettu valmentaja, Aluejohtaja

Toimin aluejohtajana Turun alueella. Huoneistokeskuksen loistavien ja osaavien ammattilaisten kanssa on upeaa työskennellä. Koko joukkueemme pystyykin tarjoamaan Sinulle maamme parasta asuntokaupan asiantuntemusta.

Yli 30 vuotta ”kentällä” on antanut minulle vahvan markkinoiden tuntemuksen, tuhatlukuiset solmitut sopimukset puolestaan tarkan silmän ja arviointikyvyn. Tärkein tehtävämme on onnistua asiakkaamme palvelemisessa. Olen aktiivinen ja intohimoinen työssäni. Vapaa-ajalla minut voi löytää pelaamassa golfia tai kuntosalilta.

GSM: 0400 523 500
Sähköposti: pirkko.paatelo (at) realia.fi


Marko Vierto (s. -69),  yo-merkonomi, JET, LKV, Aluejohtaja muu Suomi

Vastaan muun Suomen liiketoiminnasta. Olen pitkän linjan kiinteistönvälityksen ammattilainen.  On ilo tehdä töitä alan ammattilaisten kanssa ahkeruudella ja hyvällä fiiliksellä. Vapaa-aikaa vietän liikunnallisten harrastusten parissa ja ystävien kanssa.
 

GSM: 040 578 9003
Sähköposti: marko.vierto (at) realia.fi


Hanna Saurén (S. -77), KTM, VTM, Group Business Controller

Vastaan Huoneistokeskuksen taloudesta. Olen työskennellyt aikaisemmin talouden tehtävissä ravintola- ja vähittäiskaupan brändien parissa useiden vuosien ajan. On ilo tehdä töitä kiinteistövälityksen ammattilaisten kanssa tuottaen lisäarvoa asiakkaille. Vapaa-aikaa vietän matkustellen, ystäviä tavaten ja ulkoillen kahden kääpiösnautserimme kanssa.

GSM: 040 652 5755
Sähköposti: hanna.sauren (at) realia.fi


 

Miksi valita meidät?

Tarjoamme sinulle alan parasta asiantuntijapalvelua satojen asuntokaupan ammattilaisen voimin ympäri Suomen. Välittäjistämme suurin osa on LKV-tutkinnon suorittaneita.

Meille aktiivisen ja asiantuntevan palvelun tarjoaminen on itseisarvo. Takaamme onnistuneen ja turvallisen asuntokaupan tunnistamalla asiakkaan yksilöllisen tarpeen ja tarjoamalla siihen sopivimman ratkaisun.

Tarjoamme sinulle kaikkien välittäjiemme ammattitaidon ja ostajakontaktit yhden välittäjän kautta. YhteismyyntiTM-mallimme ansiosta sinua palvelevalla välittäjällä on käytössään satojen välittäjiemme ostajaverkosto. Meillä kaikki haluavat tehdä yhdessä töitä asuntosi myymiseksi.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä, autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Etunimi *
Sukunimi *
Postinumero *
Puhelin *
Vapaa viesti

Luitko jo nämä?