Johdon esittely

Facebookjaa Twittertwiittaa

Marina Salenius, Liiketoimintajohtaja, KTM, LKV

Vastaan Huoneistokeskuksen liiketoiminnasta. Kiinteistönvälitysalan johtotehtävissä olen ollut jo vuodesta 2004 sekä vetänyt erilaisia kehittämishankkeita. On mahtavaa työskennellä Huoneistokeskuksen kiinteistönvälitysalan ammattilaisista koostuvan huipputiimin kanssa; unohtamatta sitä, että koulutamme asuntomarkkinoille uusia tekijöitä jatkuvasti. Vapaa-aikani kuluu liikunnan parissa – ratsastus, golf, kuntosali sekä lenkkeily pitävät virkeänä.

Puh: 040 738 1776
Sähköposti: marina.salenius (at) huoneistokeskus.fi

 


Miika Muroma, LKV, Aluejohtaja 

Omaan yli 30 vuoden kokemuksen ja  näkemyksen kiinteistönvälitysalaan. Suhtaudun intohimoisesti työhöni ja tavoitteeni on viisi kirjaiminen: KASVU. Sitoudun tekemään töitä toimistojemme menestyksen eteen pääkaupunkiseudulla, organisoin tekemistä ja valmennan osaajiamme asiakaskohtaamisiin entistä intohimoisimpina. Kun valmiutemme on ottaa entistä suurempi vastuu omasta tekemisestämme ja oivaltaa jatkuva uudistumisen tarve, niin työmme tulokset tulevat näkymään  markkinaosuuden muutoksena. 

Vapaa-aikana ulkoilen ja elämäntapaani kuuluu vahvasti kuntosali.

Kun tahdot olla tekemässä tulevaisuuden  menestystarinaa kanssamme, olemme kiinnostuneita sinusta - soita!

Puh: 0500 258 258
Sähköposti: miika.muroma (at) huoneistokeskus.fi


Eija Miehola, LKV, Markkinointi- ja viestintäjohtaja

Toimin Huoneistokeskuksen markkinointi- ja viestintäjohtajana. Kaikki tuntevat Huoneistokeskuksen ja oranssin värin, ammattitaitoomme luotetaan ja luoksemme palataan aina uusien asunnonvaihtojen tiimoilta sukupolvesta toiseen. On ilo työskennellä kiinteistönvälitysalan huippujen kanssa unelmien ja kotien yhdistäjänä. Huoneistokeskus brändiä olen ollut rakentamassa jo 30 vuoden ajan niin markkinoinnin kuin liiketoimintajohdon tehtävissä. Vapaa-aikana minut tavoittaa joko maalta, mereltä tai jäähallista.

Puh: 0500 443 229
Sähköposti: eija.miehola (at) huoneistokeskus.fi


Olli Pohjonen, Kehitysjohtaja

Toimin Huoneistokeskuksen kehitysjohtajana. Työnkuvani on laaja ja arkeni koostuu lukuisista eri kehitysprojekteista joiden yhteinen selkeä päämäärä on varmistaa ja kehittää Huoneistokeskuksesta kiinteistönvälitysalan halutuin ja tavoitelluin työpaikka, toinen koti. Omaan pitkän kokemuksen sijoitus- ja hyvinvointialalta, joissa olen aikaisemmin toiminut läheisesti myynninjohtamisen, kehittämisen ja digitalisaation parissa.

Silloin kun en aktiivisesti mieti projektieni seuraavia kehitysaskeleita minut löytää kuntosalilta, uimahallista tai golf-kentältä. Urheilu ja valmentaminen ovatkin kuuluneet aina hyvin vahvasti osaksi minua.

Haluan oppia jatkuvasti uutta ja löytää uusia tapoja tehdä työt fiksummin, tehokkaammin ja viihtyisämmin, joten ole minuun rohkeasti yhteydessä, niin jutellaan lisää.

Puh: 040 830 3867
Sähköposti: olli.pohjonen (at) huoneistokeskus.fi


Tarja Hagman, Asiakkuusjohtaja, MBA, LKV

Toimin asiakkuusjohtajana rakentajapalvelut-yksikössä, missä asiakkaitamme ovat rakennusliikkeet, rakennuttajat, sijoittajat sekä suurasiakkaat. Huoneistokeskuksen YhteismyyntiTM-toimintatapamme ja meidän loistavien kiinteistövälitysalan ammattilaisten kanssa pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua uudistuotantokohteisiin suunnittelusta myyntiin, asuntosalkkujen realisointiin sekä tonttien ja rakennusoikeuksien myyntiin. Huoneistokeskukselle tulin vuonna 2011, ensin paikallisjohtajaksi ja vuoden 2012 lopulla siirryin rakentajapalvelut -yksikköön. Vapaa-aikani kuluu golfin, ulkoilun ja mökkeilyn parissa.

Puh: 0500 456 202
Sähköposti: tarja.hagman (at) huoneistokeskus.fi


Hanna Saurén, KTM, VTM, Group Business Controller

Vastaan Huoneistokeskuksen taloudesta. Olen työskennellyt aikaisemmin talouden tehtävissä ravintola- ja vähittäiskaupan brändien parissa useiden vuosien ajan. On ilo tehdä töitä kiinteistövälityksen ammattilaisten kanssa tuottaen lisäarvoa asiakkaille. Vapaa-aikaa vietän matkustellen, ystäviä tavaten ja ulkoillen kahden kääpiösnautserimme kanssa.

Puh: 040 652 5755
Sähköposti: hanna.sauren (at) retta.fi

 

Miksi valita meidät?

Tarjoamme sinulle alan parasta asiantuntijapalvelua satojen asuntokaupan ammattilaisen voimin ympäri Suomen. Välittäjistämme suurin osa on LKV-tutkinnon suorittaneita.

Meille aktiivisen ja asiantuntevan palvelun tarjoaminen on itseisarvo. Takaamme onnistuneen ja turvallisen asuntokaupan tunnistamalla asiakkaan yksilöllisen tarpeen ja tarjoamalla siihen sopivimman ratkaisun.

Tarjoamme sinulle kaikkien välittäjiemme ammattitaidon ja ostajakontaktit yhden välittäjän kautta. YhteismyyntiTM-mallimme ansiosta sinua palvelevalla välittäjällä on käytössään satojen välittäjiemme ostajaverkosto. Meillä kaikki haluavat tehdä yhdessä töitä asuntosi myymiseksi.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä, autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Etunimi *
Sukunimi *
Postinumero *
Puhelin *
Vapaa viesti

Luitko jo nämä?