Johdon esittely

Facebookjaa Twittertwiittaa

Ari-Matti Purhonen (s. -71), DI, Toimitusjohtaja

Vastaan Huoneistokeskuksen toiminnasta valtakunnallisesti. Olen toiminut työurallani johtotehtävissä useiden arvostettujen kuluttaja- ja yrityspuolen brändien parissa ja Huoneistokeskus on hieno jatkumo tähän. Pääsen yhdessä alan parhaiden välittäjien kanssa luomaan ainutlaatuisia asiakaskokemuksia. Vapaa-aikana minut löytää todennäköisimmin jäähalleilta, golf-kentiltä tai muun liikunnan ääreltä.

Puh: 050 543 1305
Sähköposti: ari-matti.purhonen (at) huoneistokeskus.fi


Eija Miehola (S. -71), LKV, Aluejohtaja pääkaupunkiseutu

Vastaan pääkaupunkiseudun liiketoiminnasta. Huoneistokeskuksen brändiä olen ollut rakentamassa jo 20 vuoden ajan, vastaten aiemmin sen markkinoinnista ja viestinnästä. Korkea ammattitaito, aktiivisin palvelu ja paras asiakastyytyväisyys ovat asioita, joista emme tingi ja joista meidät tunnetaan. On ilo työskennellä kiinteistönvälitysalan huippujen kanssa ja samalla kouluttaa uusia osaajia asuntomarkkinoille. Vapaa-aikana minut tavoittaa joko maalta, mereltä tai jäähallista.

Puh: 020 780 3795
GSM: 0500 443 229
Sähköposti: eija.miehola (at) huoneistokeskus.fi


Marko Vierto (s. -69),  yo-merkonomi, JET, LKV, Aluejohtaja muu Suomi

Vastaan muun Suomen liiketoiminnasta. Olen pitkän linjan kiinteistönvälityksen ammattilainen. Huoneistokeskukseen siirryin sisaryhtiö SKV Kiinteistönvälityksen aluejohtotehtävistä. On ilo tehdä töitä alan ammattilaisten kanssa ahkeruudella ja hyvällä fiiliksellä. Vapaa-aikaa vietän liikunnallisten harrastusten parissa ja ystävien kanssa.
 

GSM: 040 578 9003
Sähköposti: marko.vierto (at) huoneistokeskus.fi


Aino Salste

Aino Salste (S. -82), Tradenomi, Markkinointipäällikkö

Vastaan Huoneistokeskuksen markkinoinnista. Aiemmin olen työskennellyt markkinoinnin tehtävissä logistiikka- ja autoalalla. Tavoitteenamme on luoda alalle uusia innovatiivisia markkinoinnin ratkaisuja asiakkaidemme asunnonmyynnin edistämiseksi. Harrastuksiini kuuluu lenkkeily, ratsastus sekä erilaiset kodin remonttityöt.
 

GSM: 040 660 5572
Sähköposti: aino.salste (at) realia.fi


Hanna Saurén (S. -77), KTM, VTM, Group Business Controller

Vastaan Huoneistokeskuksen taloudesta. Olen työskennellyt aikaisemmin talouden tehtävissä ravintola- ja vähittäiskaupan brändien parissa useiden vuosien ajan. On ilo tehdä töitä kiinteistövälityksen ammattilaisten kanssa tuottaen lisäarvoa asiakkaille. Vapaa-aikaa vietän matkustellen, ystäviä tavaten ja ulkoillen kahden kääpiösnautserimme kanssa.

GSM: 040 652 5755
Sähköposti: hanna.sauren (at) realia.fi


 

Miksi valita meidät?

Tarjoamme sinulle alan parasta asiantuntijapalvelua satojen asuntokaupan ammattilaisen voimin ympäri Suomen. Välittäjistämme suurin osa on LKV-tutkinnon suorittaneita.

Meille aktiivisen ja asiantuntevan palvelun tarjoaminen on itseisarvo. Takaamme onnistuneen ja turvallisen asuntokaupan tunnistamalla asiakkaan yksilöllisen tarpeen ja tarjoamalla siihen sopivimman ratkaisun.

Tarjoamme sinulle kaikkien välittäjiemme ammattitaidon ja ostajakontaktit yhden välittäjän kautta. YhteismyyntiTM-mallimme ansiosta sinua palvelevalla välittäjällä on käytössään satojen välittäjiemme ostajaverkosto. Meillä kaikki haluavat tehdä yhdessä töitä asuntosi myymiseksi.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä, autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Luitko jo nämä?