Huoneistokeskus kiinteistönvälitys yhteystiedot

Miksi valita meidät?

Tarjoamme sinulle alan parasta asiantuntijapalvelua satojen asuntokaupan ammattilaisen voimin ympäri Suomen. Välittäjistämme suurin osa on LKV-tutkinnon suorittaneita.

Meille aktiivisen ja asiantuntevan palvelun tarjoaminen on itseisarvo. Takaamme onnistuneen ja turvallisen asuntokaupan tunnistamalla asiakkaan yksilöllisen tarpeen ja tarjoamalla siihen sopivimman ratkaisun.

Tarjoamme sinulle kaikkien välittäjiemme ammattitaidon ja ostajakontaktit yhden välittäjän kautta. YhteismyyntiTM-mallimme ansiosta sinua palvelevalla välittäjällä on käytössään satojen välittäjiemme ostajaverkosto. Meillä kaikki haluavat tehdä yhdessä töitä asuntosi myymiseksi.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä, autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Kiinteistönvälitys paikkakunnittain

Espoo   Helsinki   Hyvinkää/Riihimäki   Hämeenlinna   Joensuu   Kauniainen 

Kouvola   Kuopio   Lahti   Pori   Porvoo   Sipoo   Tampere    Turku

Vaasa   Vantaa

Kiinteistönvälitys Huoneistokeskus

Kiinteistönvälitys on ammattimaista liiketoimintaa, jossa tarkoituksena on saattaa eri tahot yhteen pyrkimyksenä siirtää kiinteistöjen tai tiettyyn kiinteistön tai sen osan käyttöön oikeuttavat osakkeet toiselle osapuolelle lainsäädäntöä ja hyvää välitystapaa noudattaen. Yleisemmin ilmaistuna kiinteistönvälitys pyrkii kiinteistö- ja osakekauppojen tekoon. Kiinteistönvälittäjän tehtävänä on taata onnistuneet ja turvalliset kaupat ammattitaitoisesti ja asianmukaisesti. Kiinteistönvälittäjällä on usein myös hyvä näkemys siitä, miten ja millä hinnalla mikäkin kohde tulisi myydä.

Kiinteistönvälitys – toimintaa säädellään Suomen lailla, ja välitysliikelain tavoitteena onkin varmistaa, että välitystoimintaa harjoitetaan ammattitaitoisesti ja asianmukaisesti. Laki edellyttää, että kiinteistönvälittäjien on noudatettava hyvää välitystapaa. Hyvään välitystapaan kuuluu avoimuus, tunnollisuus toiminnassa sekä lojaalisuus toimeksiantajaa ja kilpailijoita kohtaan. Erityissäätely laissa kiinteistövälitysyrityksen ja asiakkaan välillä on tärkeää, sillä kiinteistönvälityksessä on usein kyse asiakkaille arvokkaista kohteista.