Ota yhteyttä

Miksi valita meidät?

Tarjoamme sinulle alan parasta asiantuntijapalvelua lähes 300 asuntokaupan ammattilaisen voimin ympäri Suomen. Välittäjistämme suurin osa on LKV-tutkinnon suorittaneita.

Meille aktiivisen ja asiantuntevan palvelun tarjoaminen on itseisarvo. Takaamme onnistuneen ja turvallisen asuntokaupan tunnistamalla asiakkaan yksilöllisen tarpeen ja tarjoamalla siihen sopivimman ratkaisun.

Tarjoamme sinulle kaikkien välittäjiemme ammattitaidon ja ostajakontaktit yhden välittäjän kautta. YhteismyyntiTM -mallimme ansiosta sinua palvelevalla välittäjällä on käytössään satojen välittäjiemme ostajaverkosto. Meillä kaikki haluavat tehdä yhdessä töitä asuntosi myymiseksi.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä, autamme mielellämme.

Kiinteistönvälitys paikkakunnittain

Espoo   Helsinki   Hyvinkää   Hämeenlinna   Joensuu   Järvenpää   Kauniainen   Kirkkonummi

Kouvola   Kuopio   Lahti   Lappeenranta   Pori   Porvoo   Sastamala   Sipoo   Tampere

Turku   Tuusula   Vaasa   Vantaa

Kiinteistönvälitys Huoneistokeskus

Kiinteistönvälitys on ammattimaista liiketoimintaa, jossa tarkoituksena on saattaa eri tahot yhteen pyrkimyksenä siirtää kiinteistöjen tai tiettyyn kiinteistön tai sen osan käyttöön oikeuttavat osakkeet toiselle osapuolelle lainsäädäntöä ja hyvää välitystapaa noudattaen. Yleisemmin ilmaistuna kiinteistönvälitys pyrkii kiinteistö- ja osakekauppojen tekoon. Kiinteistönvälittäjän tehtävänä on taata onnistuneet ja turvalliset kaupat ammattitaitoisesti ja asianmukaisesti. Kiinteistönvälittäjällä on usein myös hyvä näkemys siitä, miten ja millä hinnalla mikäkin kohde tulisi myydä.

Kiinteistönvälitys – toimintaa säädellään Suomen lailla, ja välitysliikelain tavoitteena onkin varmistaa, että välitystoimintaa harjoitetaan ammattitaitoisesti ja asianmukaisesti. Laki edellyttää, että kiinteistönvälittäjien on noudatettava hyvää välitystapaa. Hyvään välitystapaan kuuluu avoimuus, tunnollisuus toiminnassa sekä lojaalisuus toimeksiantajaa ja kilpailijoita kohtaan. Erityissäätely laissa kiinteistövälitysyrityksen ja asiakkaan välillä on tärkeää, sillä kiinteistönvälityksessä on usein kyse asiakkaille arvokkaista kohteista.

Miksi valita juuri Huoneistokeskuksen kiinteistönvälitys?

Olit sitten vasta haaveilemassa tai jo myymässä tai ostamassa asuntoa tai muuta kohdetta, Huoneistokeskuksen kiinteistönvälitys tarjoaa alan ammattitaitoisinta kiinteistönvälitysosaamista 300 ammattilaisen voimin ympäri Suomen. Välittäjistämme suurin osa on LKV-tutkinnon suorittaneita. Vain LKV-kokeen suorittaneet henkilöt voivat käyttää nimikettä laillistettu kiinteistönvälittäjä eli LKV. LKV-tutkinnon suorittaminen kertoo välittäjän henkilökohtaisen kiinteistönvälityskokemuksen lisäksi siitä, että välittäjä tuntee kiinteistö- ja osakekauppojen perusasiat, kiinteistövälitysalan käytännöt ja toimintatavat sekä lainsäädännön.

Kiinteistönvälitys vaatii välittäjältä erilaisia taitoja. Myös kiinteistövälityksen palveluissa on eroja. Huoneistokeskukselle aktiivisen ja asiantuntevan palvelun tarjoaminen on itseisarvo. Takaamme onnistuneen ja turvallisen asuntokaupan tunnistamalla asiakkaan yksilölliset tarpeet ja tarjoamalla niihin sopivimmat ratkaisut. Huoneistokeskuksen kiinteistönvälitys on aina yksilöityä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Tarjoamme asiakkaillemme myös kaikkien välittäjiemme ammattitaidon ja ostajakontaktit yhden välittäjän kautta: YhteismyyntiTM-mallimme ansiosta sinua palvelevalla välittäjällä on käytössään satojen välittäjiemme ostajaverkosto. Meillä kaikki haluavat tehdä yhdessä töitä omistamasi kohteen myymiseksi.

Kiinteistönvälitys alkaa heti otettuasi yhteyttä Huoneistokeskuksen välittäjään, jo paljon ennen ensimmäistäkään asuntoesittelyä. Välittäjä huolehtii puolestasi kaikista kiinteistön, osakehuoneiston ja muiden kohteiden myyntiin liittyvistä asioista kuten markkinoinnista ja esittelyistä, ostajien kontaktoinneista ja neuvotteluista, asuntokauppojen järjestämisestä sekä asuntokaupan lakisääteisistä asioista.

Voisiko Huoneistokeskus olla sopiva kiinteistönvälityksen kumppani juuri sinulle? Ota meihin yhteys kutsumalla meidät ilmaiselle arviokäynnille arvioimaan asuntosi arvo. Saat meiltä ajankohtaista tietoja sen hetkisestä asuntomarkkinatilanteesta sekä suullisen hinta-arvion omistamastasi kohteesta. Suunnittelemme sinulle myös yksilöllisen myyntisuunnitelman omistamallesi kohteelle. Lue lisää täältä. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä välittäjiimme, joita voit hakea tämän sivun yläosassa.

Tilaa ilmainen arviokäynti!