Kiinteistönvälitys Espoo

Olet täällä

Facebookjaa Twittertwiittaa

Olit sitten ostamassa tai myymässä asuntoa, me autamme. Yli 300 asiantuntijamme aktiivisella ja ammattitaitoisella myyntityöllä takaamme asuntokauppojen onnistumisen. Espoon kokeneet välittäjämme tunnistavat juuri sinun myynti- tai ostotilanteesi ja tarjoamme siihen sopivimman ratkaisun.

Huoneistokeskuksen kiinteistövälitys Espoo auttaa löytämään juuri sinun Espoon asunnolle uuden omistajan.  Jo vuosikymmenten ajan Huoneistokeskus on välittänyt asuntoja Espoossa ja tarjoammekin kiinteistönvälitystä, jossa aluetieto on keskiössä. Välittäjämme tuntevat hyvin toimistojensa lähialueet ja niiden erikoispiirteet. Espoossa on vilkkaiden alueiden lisäksi paljon maaseutumaisia piirteitä, metsää ja järvimaisemia. Ympäristön asiantuntijuus on siis avainasemassa; välittäjämme ymmärtävät ympäristön vaikutuksen  asunnon arvon ja ostajakohderyhmän määritykselle. Kiinteistön- ja asunnonvälitys Espoo tarjoaa ympäristön huomioon ottaen yksilöidyn ratkaisun jokaiselle asiakkaalle. Yhteismyynti™ –toimintatapamme ansiosta yhtä asuntoa voi välittää myös useampi välittäjä, mikä tarjoaa asunnolle laajan ostajaverkoston niin kyseiseltä alueelta kuin alueen ulkopuoleltakin.

Välittäjämme ovat kokeneita pitkän linjan ammattilaisia, ja lähes kaikki ovat suorittaneet LKV-tutkinnon. Lisäksi osalla välittäjistämme on myös kaupallisen alan koulutusta. Asiakkaiden toiveet ovat meille tärkein asia, joten huomioimme ne hyvin tarkkaan, jotta voimme tarjota jokaiselle henkilökohtaisesti onnistuneet asuntokaupat. Kiinteistönvälitys Espoossa ei olisi sama ilman aktiivisia ja ammattitaitoisia Huoneistokeskuksen kiinteistönvälittäjiämme!

Olit sitten ostamassa tai myymässä, luota ammattilaiseen ja valitse sinua lähempänä oleva toimistomme Kiinteistönvälitys Espoo -listasta, niin jutellaan yhdessä asuntoasioista.

Pyydä meidät arvioimaan kotisi arvo tilaamalla ilmainen arviokäynti tai jätä yhteydenottopyyntö, ja olemme sinuun yhteydessä.

Tilaa ilmainen arviokäynti

Kiinteistönvälitys Espoo:

Espoo Tapiola

Espoo Kauniainen

 

Luitko jo nämä?