Kiinteistönvälitys Helsinki

Olet täällä

Facebookjaa Twittertwiittaa

Olit sitten ostamassa tai myymässä asuntoa, me autamme. Yli 300 asiantuntijamme aktiivisella ja ammattitaitoisella myyntityöllä takaamme asuntokauppojen onnistumisen. 

Kiinteistön- ja asunnonvälitys Helsinki; Helsingissä tärkeää asuntokauppojen kannalta on aluetuntemus, sillä asunnon hinta määräytyy hyvin pitkälti asunnon sijainnin mukaan. Myös asuinrakennuksen ominaisuuksilla ja yksityiskohdilla on merkitystä niin asunnon arvon määrittämisessä kuin oikean ostajan löytämisessä. Helsingissä asunnon myyjät arvostavatkin kiinteistönvälittäjän pitkäaikaista aluetuntemusta alueen historiasta nykypäivään. Kun välittäjä ymmärtää alueen ja rakennuksen yksilölliset piirteet ja osaa ne huomioiden määritellä oikean ostajakohderyhmän ja hinnan, ovat onnistuneet, turvalliset ja helpot asuntokaupat taatut. Kiinteistönvälitys Helsinki tarjoaa aluekeskeistä kiinteistönvälitystä, ja välittäjämme tuntevatkin hyvin toimistojensa lähialueet ja niiden erikoispiirteet. Yhteismyynti™ –toimintatapamme ansiosta yhtä asuntoa voi välittää myös useampi välittäjä, mikä tarjoaa asunnolle laajan ostajaverkoston niin kyseiseltä alueelta kuin alueen ulkopuoleltakin.

Helsingin kiinteistön- ja asunnonvälittäjämme ovat kokeneita pitkän linjan ammattilaisia, ja lähes kaikilla välittäjillämme on LKV-tutkinto. Lisäksi osalla välittäjistämme on myös laki- ja kaupallisen alan koulutusta. He suhtautuvat antaumuksella jokaisen toimeksiannon hoitamiseen, ja miettivät yhdessä miten voisivat hoitaa ne vieläkin paremmin. Asunnonvälitys Helsingissä vaatii asiakkaan kuuntelemista, ja erityisen tärkeää onkin räätälöidä palvelu asiakkaan toiveiden mukaan, yhdessä asiakkaan kanssa. Kiinteistönvälitys Helsingissä ei olisi sama ilman ammattitaitoisia Huoneistokeskuksen kiinteistönvälittäjiämme!

Välittäjiemme aluetuntemuksen, kokemuksen ja ammattitaidon ansiosta asuntokaupat tapahtuvat asiantuntevalla otteella turvallisesti ja vikkelästi. Olit sitten ostamassa tai myymässä, luota ammattilaiseen ja valitse sinua lähin toimistomme Kiinteistönvälitys Helsinki -listasta, niin jutellaan yhdessä asuntoasioista.

Pyydä meidät arvioimaan kotisi arvo tilaamalla ilmainen arviokäynti tai jätä yhteydenottopyyntö, ja olemme sinuun yhteydessä.

Tilaa ilmainen arviokäynti

Kiinteistönvälitys Helsinki:

Kanta-Helsinki

Helsinki Lauttasaari
Helsinki Töölö
Helsinki Ullanlinna
Helsinki WTC, Nordea

Itäinen Kantakaupunki

Helsinki Kallio

Itä-Helsinki

Helsinki Itä

Länsi-Helsinki

Helsinki Länsi ja Munkkiniemi

Pohjois-Helsinki

Helsinki Oulunkylä

Luitko jo nämä?