Kiinteistönvälitys Tampere

Olet täällä

Facebookjaa Twittertwiittaa

Olit sitten ostamassa tai myymässä asuntoa, me autamme. Ammattitaitoisella myyntityöllä ja Tampereen alueen vahvalla tuntemuksella takaamme onnistuneet asuntokaupat.

Huoneistokeskus tarjoaa aluekeskeistä kiinteistönvälitystä. Tampereen kiinteistönvälittäjämme tuntevat hyvin kaupungin ja sen lähialueet ja niiden erikoispiirteet. Tampere on kaunis ja monipuolinen vesistöineen, metsineen ja historiallisine rakennuksineen, joten välittäjien aluetuntemus on avainasemassa. Välittäjämme ymmärtävät alueiden ja rakennuksien luonteen ja arvon, ja määrittelevät asunnolle oikean kohderyhmän ja hinnan. Se tekee asuntokaupoista helppoa ja onnistuminen on taattu. 

Asunnonvälitys Tampere palvelee rennolla, mutta määrätietoisella asenteella, kuten paikkakuntalaisten ominaispiirteisiin kuuluu. Asiakkaiden toiveet ovat meille tärkein asia, ja haluamme taata jokaiselle asiakkaallemme onnistuneet asuntokaupat. Kiinteistönvälitys Tampereella ei olisi sama ilman aktiivisia ja ammattitaitoisia Huoneistokeskuksen kiinteistönvälittäjiämme! Yhteismyynti™ –toimintatapamme ansiosta yhtä asuntoa voi välittää myös useampi välittäjä, mikä tarjoaa asunnolle laajan ostajaverkoston niin kyseiseltä alueelta kuin alueen ulkopuoleltakin.

Olit sitten ostamassa tai myymässä, luota ammattilaiseen ja valitse sinua lähimpänä sijaitseva toimistomme Kiinteistönvälitys Tampere -listasta, tai jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella, niin jutellaan yhdessä asuntoasioista.

Pyydä meidät arvioimaan kotisi arvo tilaamalla ilmainen arviokäynti tai jätä yhteydenottopyyntö, ja olemme sinuun yhteydessä.

Kiinteistönvälitys Tampere

Tampere Hallituskatu
Tampere Klingendahl

Tilaa ilmainen arviokäynti

Etunimi *
Sukunimi *
Postinumero *
Puhelin *
Vapaa viesti

Luitko jo nämä?