Likolahdenpolku 34, Suolahti (Äänekoski, Suolahti)

Muu

Yhteydenottopyyntösi lähetetään myynnistä vastaavalle välittäjälle. Yhteydenottopyyntöni koskee: Likolahdenpolku 34 (20056593)

Kohteen kuvaus

Seurakunnan leirikeskuksena toiminut 650 k-m²:n rakennus, jossa 11 "hotellihuonetta", joissa jokaisessa oma Wc ja suihku. Tilava ruokailusali ja opetustila sekä laitoskeittiö. Rannalla omakotitalo ja rantasauna. Voimassa olevan asemakaavan mukaan 4 rantarakennusoikeutta, joista 2 voidaan lohkoa itsenäisiksi tiloiksi (lisähintaan á 50 000 €). Päärakennuksen ympärillä 2700 k-m² rakennusoikeutta. Maata noin 8 hehtaaria. Soveltuu hyvin matkailupalveluun, majoitustilaksi, palveluasumiseen tai muuhun vastaavaan liiketoimintaan. Kohteen hinta on lähtöhinta, josta tarjoukset on tehtävä ylöspäin. Tarjouskilpailun voittajan kanssa tehdään esisopimus ja lopullinen kauppa, kun seurakunnan hallinto on kaupan hyväksynyt.

Facebookjaa Twittertwiittaa

Mitä tarkoittaa OmaTarjous™ -kohde?

OmaTarjous™ on kauppatapa, jossa asunnolle asetetaan lähtöhinta, mutta lopullinen myyntihinta muodostuu tarjousten perusteella. Tällä sivulla voit seurata OmaTarjous™ -kohteen tarjouskilpailua tai tehdä oman tarjouksesi kirjallisesti välittäjälle. Lue lisää OmaTarjous™ -palvelustamme.
Aloita seuranta

Kohde kartalla

Kohteen tarkemmat tiedot

Osoite
Likolahdenpolku 34, 44200 Suolahti
Huone-erittely
11 majoitushuonetta 9 neljän hengen huonetta ja 2 2-hengen huonetta, laitoskeittiö, ruokasali ja opetustila
Energiatodistus
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Vapautuminen
Heti
Vuokrapyyntö
Sopimuksen mukaan
Hintapyyntö
Tarjousten perusteella
Lataa kohde-esite