Kerrostalo 2022

Nahkakuja 5 A 35 (e. B42), Tampere (Pyynikki)

139,50 m² (4H+KT+S+P+KATTOTERASSI (yhtiöjärj. mukainen huoneisto B42))

976 500 € (7 000 €/m²)

Yhteydenottopyyntösi lähetetään myynnistä vastaavalle välittäjälle. Yhteydenottopyyntöni koskee: Nahkakuja 5 A 35 (e. B42) (20091184)

Kohteen kuvaus

Omatonttisen Pyynikin Mestarin asunnot valmistumassa vuonna 2022.

Ihanan avarapohjainen koti upeassa vanhassa tehdasrakennuksessa. Todella persoonalliset  tilaratkaisut ja loistavaa arkkitehtoonista suunnittelua hyödyntäen vanhan tehdasmiljöön hengen ja näkymänä viehättävää uudistettua sisäpihaa. 
Viehättävän asunnon kruununa 37 m2:n kattoterassi.

Pyynikin Patruunan sisaryhtiö Pyynikin Mestari sijaitsee omalla tontilla Tampereen keskustan läheisyydessä, Pyhäjärven ja Pyynikinharjun välissä, hiekkarantojen ja puistojen ympäröimänä. Vuoden 2018 alkupuolella käynnistyneen kehityshankkeen myötä Pyynikin Trikoolle on alkamassa uusi elämä. Tulevat asunnot, palvelut ja vapaa-ajantoiminnot muuttavat Pyynikin Trikoon alueen eloisaksi keskustaksi, jolle teollinen miljöö ja alueen erityinen henki antavat oman ainutlaatuisen luonteensa.
Teollisesta historiasta asunnoissa muistuttavat yli kolmen metrin huonekorkeus, suuret ruutuikkunat, tiiliseinät sekä näkyviin jätetyt pilarit ja palkit. Vastakohtana tälle asuntojen toiminnalliset ja tekniset ratkaisut ovat moderneja ottaen huomioon nykyajan mukavuusvaatimukset. Yksilöllisissä asunnoissa on asunnon sijainnista riippuen terassi, ranskalainen parveke, ulokeparveke tai kattoterassi, joka on kuin luotu kesäiltojen grillijuhliin. Keittiöissä ja kylpyhuoneissa on korkeatasoinen varustelu ja säilytystilojen riittävyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Päivittäistä mukavuutta lisää myös sisäyhteys asuntoihin alueen pysäköintihallista.
Kansainvälisesti arvostettu sisustusarkkitehtitoimisto dSign Vertti Kivi & Co on suunnitellut kolme sisustuskonseptia, joissa loft-tyyli korostuu tai se tuodaan esille hillityin ratkaisuin. 
Tähän huoneistoon valittu Urban Classi-tyyli
Pyynikin Mestariin tulee 48 asuntoa, huoneistokoot 32,5-194,5 m2. Asiakkaiden toiveista ylimmän kerroksen asuntoihin myös yli 50 m2 kattoterasseja panoraamanäkymin järvelle tai harjulle. Arvioitu valmistuminen 2022.

Facebookjaa Twittertwiittaa

Kohde kartalla

Kohteen tarkemmat tiedot

Asunnon perustiedot

Kotiavain
20091184
Osoite
Nahkakuja 5 A 35 (e. B42), 33230 Tampere
Huone-erittely
4H+KT+S+P+KATTOTERASSI (yhtiöjärj. mukainen huoneisto B42)
Huoneluku
4
Kokonaispinta-ala
176.5 m²
Pinta-ala
139.5 m², 37 m2:n kattoterassi
Kerros/kerroksia
4/4
Rakennusvuosi
2022

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta
976 500 €
Myyntihinta
398 138,62 €
Hoitovastike
631,94 €/kk
Rahoitusvastike
530,69 €/kk
Yhtiövastike yht.
1 162,63 €/kk

Asunnon lisätiedot

Yleiskunto
Uusi
Oma sauna
On
Parveke
On, itä, koillinen, kaakko, ulostyönnetty
Hissi
On
Keittiö
jääkaappipakastin, kaapistot (valitun sisustuskonseptin mukaan), liesi (keraaminen induktioliesitaso), liesituuletin, astianpesukone, mikroaaltouuni, erillinen kalusteuuni, kodinkoneet kalusteisiin integroidut tai rst-pintaiset
Kylpyhuone
sauna (tervaleppä- ja haapapaneli), kiuas (sähkö), kh, erillinen kh/khh, pesukoneliitäntä (kh:ssa), seinät (laatta), lattiat (laatta), lattialämmitys, allaskaappi joko valkoinen tai tummanpuun sävyinen, allas/taso kivikomposiitti
Säilytystilat
vaatehuone, verkkokellari, irtaimistovarasto, kaapistot

Taloyhtiön tiedot

Yhtiön yhteiset tilat
sauna, urheiluvälinevarasto, Huoneistokohtaiset varastot, saunatila kuntoilutiloineen sijaitsee 2. kerroksessa
Rakennusmateriaali
tiili, betoni
Tontti
Oma
Lataa kohde-esite