Kerrostalo 2023

Myyrmäentie 2e A 64, Vantaa (Myyrmäki)

57 m² (3H+KT+S)

274 700 € (4 819,30 €/m²)

Yhteydenottopyyntösi lähetetään myynnistä vastaavalle välittäjälle. Yhteydenottopyyntöni koskee: Myyrmäentie 2e A 64 (20441801)

Kohteen kuvaus

Asunto Oy Vantaan tirehtööri on nyt muuttovalmis!
Uusi laadukas koti 16-kerroksisesta tornitalosta on asukasta vaille. Koti sijaitsee keskeisellä paikalla Myyrmäessä. Alueen kattavat palvelut, kuten Myyrmannin kauppakeskus, päiväkodit ja koulut sekä Myyrmäen urheilupuiston ja urheilutalon monipuoliset liikuntapaikat ovat kaikki lähellä. Alueella on lukuisia puistoja ja muita viheralueita. 

Hissitalon kulmahuoneisto 9/16 krs. Mukava saunallinen kolmio, josta näkymät etelään ja itään. 
Yhdistetty avokeittiö/olohuone luo avaran tunnelman asuntoon. Huoneiston suuri lasitettu parveke suuntaa etelään, joten asunto on onelmakoti valoa ja aurinkoa rakastavalle. Käynti parvekkeelle on olohuoneesta. Kodin makuuhuoneet on sijoitettu rakennuksen itä reunalle. Asunnossa on arjen mukavuutta luomassa kaksi wc tilaa, mikä on tämän kokoisissa asunnoissa poikkeavaa. Huoneistossa on tilava laatoitettu kylpyhuone ja tämän yhteydessä oma sauna.

Tirehtöörissä asut aidosti ympäristöystävällisemmin sillä kodit ovat A-energialuokan Joutsenmerkkikoteja. Yhtiö rakennetaan valinnaiselle vuokratontille. Valinnaisuus tarkoittaa, että osakas voi lunastaa asuntokohtaisen osuuden tontin lunastushinnasta tai maksaa siitä kuukausittaista tontinvuokravastiketta. Tontin lunastusosuus ei sisälly asunnon velattomaan hintaan.

Juna- ja bussiasema ovat vain parin sadan metrin päässä. Helsingin keskustaan pääset 18 minuutissa ja Helsinki-Vantaan lentokentälle 15 minuutissa junalla. Omalla autolla liityt sujuvasti Hämeenlinnanväylälle, Kehä I:lle ja Kehä III:lle.

Ota yhteyttä ja varaa oma yksityisesittely, lähdetään yhdessä valitsemaan juuri Sinulle/Teille sopiva koti. Kysy lisää Huoneistokeskuksen Vantaan toimistolta.

Facebookjaa Twittertwiittaa

Kysy lisää kohteesta

Kohde kartalla

Kohteen tarkemmat tiedot

Asunnon perustiedot

Kotiavain
20441801
Osoite
Myyrmäentie 2e A 64, 01600 Vantaa
Huone-erittely
3H+KT+S
Huoneluku
3
Pinta-ala
57 m²
Kerros/kerroksia
9/16
Rakennusvuosi
2023

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta
274 700 €
Myyntihinta
110 444 €

Asunnon lisätiedot

Yleiskunto
Uusi
Oma sauna
On, Asuntosaunoissa: Laudetasot ja askelmat sisustusvalinnat-lomakkeen mukaisesti. Löylyhuoneen ovi on kokolasiovi puukarmilla.
Parveke
On, lasitettu
Hissi
On
Piha
Korttelin piha-alueet ovat yhteisesti korttelissa olevien taloyhtiöiden käytössä erikoissuunnitelman mukaisesti. Ulkovarusteet ja pihojen istutustyöt tehdään erillisen istutussuunnitelman mukaisesti.
Keittiö
Keittiökalusteiden ovet ovat tehtaan vakiomalliston ovia sisustusvalinnat-lomakkeen mukaisesti. Keittiöiden työtasot ja altaat sisustusvalinnat-lomakkeen mukaisesti. Asunnot varustetaan erillisellä liesitasolla ja erillisuunilla sisustusvalinnat-lomakkeen mukaisesti Pienemmissä asunnoissa on jää-pakastinkaappi ja isommissa asunnoissa 1 jää-viileäkaappi ja 1 pakastinkaappi, tarkista pohjasta asuntoon kuuluva määrä. Keittiössä on astianpesukone, leveys 600mm tai 450mm huoneiston koosta riippuen, materiaali- ja kalusteet sisustusvalinnat-lomakkeen ja pohjakuvan mukaisesti. Keittiössä on kalusteeseen sijoitettu integroitu mikroaaltouuni. Kaikki vesijohtokalusteet ovat energiaa säästäviä. Keittiöhana on astianpesukonehanalla varustettu kaariputkihana. Allashanat ovat kromattuja yksiotehanoja.
Kylpyhuone
Kylpyhuoneessa on tasoallas ja pesuallaskaappi kahdella laatikolla sekä sen yläpuolella peilikaappi. Erillis-WC:ssä on 400 mm tasoallas ja pesuallaskaappi sekä sen yläpuolella valaisinpeili. Suihkuhanat ovat termostaattihanoja. Pesuhuoneessa on pyykinpesukoneliitäntä sekä varaus pesukoneelle ja kuivausrummulle pohjakuvien mukaisesti. Kylpyhuoneiden lattioissa on sähköinen lattianlämmitys.
Antennijärjestelmä
kaapeli-tv
Pintojen materiaalit
seinät: Kaikkien kuivien tilojen seinät maalataan. Märkätiloissa seinät laatoitetaan sisustusvalinnat-lomakkeen mukaisesti. Löylyhuoneen seinät paneloidaan sisustusvalinnat-lomakkeen mukaisesti. Kiinteiden kalusteiden taustoja ei tasoiteta ja maalata., lattiat: Kaikkiin asunnon kuiviin tiloihin asennetaan parketti sisustusvalinnatlomakkeen mukaisesti. Parkettia ei asenneta kiinteiden kalusteiden alle. Saunat, pesuhuoneet ja erillis wc:t laatoitetaan sisustusvalinnat-lomakkeen mukaisesti., katot: Kuivien tilojen katot ruiskutasoitetaan. Kuivien tilojen alaslasketut katot tasoitetaan sileäksi ja maalataan. Märkätilojen katot paneloidaan sisustusvalinnat-lomakkeen mukaisesti. Piirustuksissa merkittyihin kohtiin tehdään kipsilevyrakenteiset alakatot ja koteloinnit, jotka tasoitetaan sileäksi ja maalataan. Alakattoihin asennetaan upotetut energiaa säästävät led-valaisimet; eteiset, pesuhuoneet ja kylpyhuoneet erikoissuunnitelmien mukaan ja osoittamassa laajuudessa

Taloyhtiön tiedot

Yhtiön yhteiset tilat
Asunnoissa on huoneistokohtainen vedenmittaus. Asunnossa on lämmön talteenotolla varustettu huoneistokohtainen koneellinen tulo-poistoilmanvaihtojärjestelmä. Asunnon ilmanvaihtoa voi tehostaa liesikuvusta. Porrashuoneiden pääovilla on ääniyhteydellä varustettu ovipuhelinjärjestelmä. Yhtiöön tulee asukkaiden käyttöön kerhohuone ja talosauna. Lisäksi asukkaiden käyttöön tulee pesula. Tilat sijaitsevat kerroksien yksi ja kaksi välissä. Irtaimistovarastot sijaitsevat erillisen suunnitelman mukaan kellarissa. Oleskelu- ja leikkialue sijoittuvat korttelin yhteiselle pihalle. Polkupyöräpaikat sijaitsevat korttelin LPA-alueella. Koko yhtiö on savuton. Tupakointi on kielletty kaikissa huoneistoissa, parvekkeilla, yhtiön yleisissä ja yhteisissä tiloissa sekä piha-alueella lukuun ottamatta yhtiön osoittamaa erillistä tupakointipaikkaa. Osakkeenomistajalla on lähtökohtaisesti oikeus vuokrata huoneistonsa eteenpäin. Osakkeenomistaja ei kuitenkaan saa ilman yhtiön hallituksen antamaa kirjallista lupaa luovuttaa huoneistoa vuokrauksen johdosta käytettäväksi lyhytaikaisiin vuokrasuhteisiin tai muutoin lyhytaikaiseen majoitustoimintaan rinnastettavaan käyttöön. Yhtiö tulee rakentamisaikana allekirjoittamaan yhteisjärjestelysopimuksen, jossa sovitaan korttelin 15673 tonttien välisestä yhteisjärjestelyistä sekä yhteisjärjestelyistä aiheutuvien kustannusten jakoperusteista. Yhteisjärjestelysopimuksessa sovitaan mm. jätehuollosta, alueellista kulkuoikeuksista ja väestönsuojan kriisiajan käytöstä.
Energiatodistus
On lain edellyttämä energiatodistus
Energialuokka
A2018
Rakennusmateriaali
muu
Tontin pinta-ala
1 572 m2
Tontti
Valinnainen vuokratontti
Lataa kohde-esite