Myllyntie 1, Tuovilanlahti (Kuopio, Tuovilanlahti)

170 m² (5h, k, eteinen, aula, kph, s, wc, khh, parveke, piha)

50 000 €

Yhteydenottopyyntösi lähetetään myynnistä vastaavalle välittäjälle. Yhteydenottopyyntöni koskee: Myllyntie 1 (20500278)

Kohteen kuvaus

Maaningan Tuovilanlahdessa sijaitseva kulttuurihistoriallisesti ja rakennushistoriallisesti arvokas, moniin tarkoituksiin soveltuva myllykiinteistö on nyt myynnissä idearikkaalle ostajalle. Myllyrakennus on alun perin rakennettu vuonna 1926, ja sitä on käyttötarkoitusten mukaan laajennettu ja muutettu vuosikymmenten varrella. Kohde soveltuu sekä vakituiseen että vapaa-ajan asumiseen kuin myös yritys- ja harrastustoiminnan harjoittamiseen. Rakennuksen takana on oleskeluun hyvin soveltuva piha-alue, jossa kauniita istutuksia ja marjapensaita.

Myllyrakennuksen toisessa kerroksessa sijaitsee kalustettu asuinhuoneisto n. 170 m2, 4 mh, oh, k, aula, kph, s, wc, khh ja parveke, varsinaiset myllytilat, siilo, varasto ja toimistotilat n. 350 m2 sijaitsevat rakennuksen toisessa päässä kolmessa kerroksessa alkuperäisine koneineen. Muita tiloja ovat pakastevarasto ja eineskeittiö laitteineen, kylmiö ja kahvila  n. 120 m2, liiketila/paja n. 45 m2, liiketila/yksiö n. 32 m2, liiketila n. 14 m2 sekä liiketila/varastotila n. 41 m2. 

Tuovilanlahti on vireä kyläyhteisö 60 km eli runsaan puolen tunnin ajomatkan päässä Kuopion keskustasta, Siilijärven keskustaan on matkaa noin 35 km, Maaningalle, jossa lähipalvelut noin 12 km.

Kallaveden vesistön laivaliikenteen päätepiste sijaitsee Maaninkajärveen kuuluvan kapean Tuovilanlahden pohjukassa. Alue on jo 1800-luvulta asti tunnettu monista maisemallisesti erittäin kauniista luonnonnähtävyyksistään kuten Pirunpesä, Mustalähde ja Korkeakoski. Kylällä on nykyisin uutta yritys- ja majatalomatkailutoimintaa, ja satama-alue kahviloineen on kesäisin suosittu tapaamispaikka.

Huoneistokeskuksen Omatarjous TM on kauppatapa, jossa asunnolle on asetettu lähtöhinta, lopullinen kauppahinta muodostuu tarjousten perusteella. Kirjallisten tarjousten on oltava voimassa vähintään 48 tuntia, jotta muut ostajaehdokkaat ehtivät halutessaan tehdä oman ostotarjouksensa. Myyjä voi hyväksyä tarjouksen aikaisintaan sen oltua voimassa 44 tuntia.

Lisätietoja kohteesta: Sari Kiviharju, p. 050 511 1618, sari.kiviharju@huoneistokeskus.fi

Facebookjaa Twittertwiittaa

Mitä tarkoittaa OmaTarjous™ -kohde?

OmaTarjous™ on kauppatapa, jossa asunnolle asetetaan lähtöhinta, mutta lopullinen myyntihinta muodostuu tarjousten perusteella. Tällä sivulla voit seurata OmaTarjous™ -kohteen tarjouskilpailua tai tehdä oman tarjouksesi kirjallisesti välittäjälle. Lue lisää OmaTarjous™ -palvelustamme.
Aloita seuranta

Kohde kartalla

Kohteen tarkemmat tiedot

Kotiavain
20500278
Osoite
Myllyntie 1, 71775 Tuovilanlahti
Tontin pinta-ala
0,3260 ha
Kaavatiedot
Osayleiskaava, Kuopion kaupunki, Maaningan asiakaspalvelu, Maaningantie 32, 71750 Maaninka, p. 044 748 8211 asiakaspalvelu.maaninka@kuopio.fi
Rakennusoikeus
Maaninkajärjen ympäristön osayleiskaava 4.12.2001 SR-merkintä, myllyrakennus on suojeltava rakennus. Kulttuurihistoriallisesti, rakennushistoriallisesti tai maisemakuvan kannalta arvokas, rakennuslain perusteella suojeltavaksi tarkoitettu rakennus tai rakennusryhmä. Kaavamääräys: Rakennuslain 135 §:n nojalla määrätään, että alueella olevia rakennuksia ei saa purkaa eikä niiden ulkoasua muuttaa siten, että niiden kulttuurihistoriallisesti arvokas tai kylämiljöön kannalta arvokas luonne turmeltuu.
Tonttikuvaus/maasto
Hiekkainen rinnetontti, salaojien olemassaolosta ei ole tietoa.
Ranta
oikeus vesialueisiin, ei rantaa, Tuovilanlahti, satama ja uimaranta
Vesijohto
oma, kaivo
Viemäri
oma, saostuskaivo, umpisäiliö
Lähtöhinta
50 000 €
Lataa kohde-esite