Kerrostalo 2018

Sammonkatu 22 A 18, Kuopio (Maljalahti)

136,50 m² (4 h+kt+s)

696 000 € (5 098,90 €/m²)

Yhteydenottopyyntösi lähetetään myynnistä vastaavalle välittäjälle. Yhteydenottopyyntöni koskee: Sammonkatu 22 A 18 (20803161)

Kohteen kuvaus

Muuttovalmis upea huoneisto Kuopion Aallotaresta, Kallaveden rannasta. 
Upealta terassilta avautuu hienot maisemat Kallavedelle! 

Huoneisto on valoisa ja tilava. 
Aikaa kestävät, skandinaavisen klassiset sisustusmateriaalit kruunavat asumisen nautinnon uudessa kodissa, joka on tehty kestämään arkea vuosikymmeniksi eteenpäin. 

Taloyhtiön kellarikerroksessa sijaitsee autohalli. Autopaikat myydään erillisinä osakkeina.
Pihamaata rytmittävät kauniit kivimuurit, huolitellut istutukset, viheralueet sekä oleskelu- ja leikkipaikat. 
Kahden talon väliin sijoittuva venelaituri sopii luontevasti Aallottaren rentoon henkeen.

Katso asunnon upea Unique-sivu: 
https://www.huoneistokeskus.fi/unique/20803161

Pidän yksityisesittelyjä tässä kohteessa.
VARAA ETUKÄTEEN oma esittelyaikasi 
p.040 483 7313 Marjo Hakala.

Facebookjaa Twittertwiittaa

Kysy lisää kohteesta

Puijonkatu 27, 2. krs
70100 KUOPIO

Kohde kartalla

Kohteen tarkemmat tiedot

Asunnon perustiedot

Kotiavain
20803161
Osoite
Sammonkatu 22 A 18, 70500 Kuopio
Huone-erittely
4 h+kt+s
Huoneluku
4
Pinta-ala
136.5 m²
Kerros/kerroksia
4/4
Rakennusvuosi
2018

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta
696 000 €
Myyntihinta
141 466 €
Hoitovastike
464,10 €/kk
Rahoitusvastike
2 124,92 €/kk
Yhtiövastike yht.
2 589,02 €/kk

Asunnon lisätiedot

Yleiskunto
Uusi
Oma sauna
On, Laudetasot, askelmat ja panelointi ovat tervaleppää, tukirakenteena höylätty havupuu.
Parveke
Ei
Hissi
On
Näkymät
Koko talon päädyn levyisellä lasitetulla terassilta järvimaisemat
Keittiö
60 cm leveä keraaminen liesitaso ja erillisuuni. Liesitason päällä on liesikupu. Huoneiston koosta riippuen joko jääkaappipakastin tai jääkaappi ja pakastinkaappi. Huoneiston koosta riippuen joko 60 cm tai 45 cm leveä, kalustepeitteinen astianpesukone sekä kalusteeseen sijoitettava mikroaaltouuni. Keittiökalusteiden ovet ovat mdf-levystä valmistettuja maalattuja ovia. Tasoon upotetut pesualtaat ovat ruostumatonta terästä. Työpöytätasot ovat laminaattia.
Kodinhoitohuone
Kylpyhuoneessa ja erillis-wc:ssä on allaskaappi, allas ja valaisimella varustettu kalustepeilikaappi. Suihkuseinät suunnitelmien mukaisesti. Kylpyhuoneessa tai kodinhoitohuoneessa on pyykinpesukoneliitäntä sekä varaus kuivausrummulle.
Pintojen materiaalit
seinät: Olohuoneiden, ruokailutilojen, makuuhuoneiden, keittiöiden, eteisten ja vaatehuoneiden seinät on maalattu (maalarinvalk. pääosin). Pesuhuoneiden, kodinhoitohuoneiden ja erillis-wc:n seinissä keraaminen laatta. Saunan seinät paneloitu., lattiat: Olohuoneissa, keittiöissä, eteisissä, makuuhuoneissa ja vaatehuoneissa on lautaparketti. Saunoissa, pesuhuoneissa ja erillis-wc:ssä/khh:ssa on keraaminen laatta., katot: Betonikatot ruiskutasoitettu. Alakatot ja koteloinnit sekä erillis-wc/khh katot sileäksi tasoitettua ja maalattua kipsilevyä. Saunan ja pesuhuoneen katto paneloitu.

Taloyhtiön tiedot

Yhtiön yhteiset tilat
kuivaushuone, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, Huoneistokohtaiset varastot, Huoneistoissa on etäluettava kylmän ja lämpimän veden mittaus. Huoneistoissa on huoneistokoht., lämmön talteenotolla varustetut tulo-/poistoilmanvaihtokoneet, joita ohjataan keittiön säädinkuvusta. Ilmanvaihtokoneet ovat pesutiloissa. Kaapeli-tv-verkko.Vähintään yksi antenni-/datapiste asuinhuoneissa (ei keittiö). Perinteinen puhelinliittymä ei ole käytettävissä (operaattorilta ei kuparikaapelia). Huoneistoissa puheyhteydellä varustettu ovipuhelinjärjestelmä. Osakkaiden korjaus- ja muutostyöt erikseen pyydettäessä. Yhtiöllä on rasitussopimus Kuopion kaupungin, Asunto Oy Kuopion Reimarin ja Asunto Oy Majakan kanssa: sovittu mm. kulkuoikeuksista autohalliin, ajorasitteista, jätehuollosta, pihakansien rakenteista, kevyen liikenteen väylistä, pihojen yhteiskäytöstä ja huollosta, perustuksista, räystäistä ja parvekkeista. Yhtiöllä on ranta-alueella C-talon molemmin puolin yksi autopaikka, joka on tark. venelaitureiden huoltoliikennettä palvelevaksi pysäköintipaikaksi. Ed. autopaikkoja varten on Kuopion kaupunkia varten perustettu Asunto Oy Kuopion Aallottaren tontille pysyvä rasite näistä autopaikoista. Rasitealueen kunnossa- ja puhtaanapidosta vasta Asunto Oy Kuopion Aallotar. Korttelin 44 läpi kulkee yleisessä käytössä oleva kevyen liikenteen väylä, jonka kunnossapidosta vastaa Asunto Oy Kuopion Aallotar oman alueensa osalta. Osa jäteastioista on yhteisjärjestelysop. mukaan As Oy Kuopion Reimarin puolella. Tupakonti parvekkeilla, terasseilla ja piha-alueella on kielletty. Huoneistojen A1, A2, A3 ja A4 sekä B20, B21, B23, B24 ja B 25 hallintaan kuuluu lasitettu ja avoin terassi. Muiden huoneistojen hallintaan kuuluu lasitettu parveke tai terassi. Avoimien terassien kunnossa- ja puhtaanapitovastuu on ko. huoneiston osakkeenomistajalla.
Tehdyt korjaukset ja muutokset
Yhtiö on valmistunut 26.9.2018. Yhtiössä ei ole tämän hetkisen käsityksen mukaan tarvetta Skanskan takuutöiden lisäksi, korjaustoimenpiteisiin. Tilikauden aikana tehtiin normaaleja kunnossapito- ja huoltotöitä. (Sis. huoneistojen iv-suodattimet)
Energiatodistus
On lain edellyttämä energiatodistus
Energialuokka
C2013
Rakennusmateriaali
muu, betoni
Tontin pinta-ala
2 657 m2
Tontti
Oma
Lataa kohde-esite