Kerrostalo 2023

Valkeisenkatu 2, Kuopio (Niirala)

41,50 m² (2h + kt)

189 000 € (4 554,22 €/m²)

Yhteydenottopyyntösi lähetetään myynnistä vastaavalle välittäjälle. Yhteydenottopyyntöni koskee: Valkeisenkatu 2 (21763226)

Esittely

Kohteen kuvaus

Uusi, kompakti kaksio Kuopion ytimestä Valkeisen rannalta. Vaaleat ja harmoniset materiaalit takaavat hyvän mielen asumisen.

Asunto Oy Valkeisenkatu 2 on yhden talon ja kahden rapun asunto-osakeyhtiö, jossa on 84 huoneistoa. Taloyhtiö omistaa määräosan tontistaan ja parkkihalliin tulee myytäväksi kolme kappaletta autopaikkoja. Kaikissa jäljellä olevissa asunnoissa on lasitettu parveke etelään päin. Katutasoon tulee lisäksi kaksi liiketilaa. Taloa vastapäätä sijaitsee Kuopion kaupunginteatteri ja keskustan ytimeen on matkaa vain puolisen kilometriä.

Hatsalan kaupunginosa sijaitsee aivan keskustan tuntumassa ja osittain Kuopion ruutukaava-alueella. Itäpuolella on Kuopion keskusta kauppatoreineen ja -keskuksineen ja länsipuolella Valkeisen lampi, jonka vehreillä rannoilla on muun muassa uimaranta. Alueelta löytyy myös Kuopion kaupunginteatteri sekä jää- ja uimahalli. Alueelle voi ostaa Kuopion kaupungilta kadunvarsipysäköintiin oikeuttavan asukaspysäköintiluvan.

Asunnoissa on citytyyliin modernisti ja tehokkaaseen tilankäyttöön suunnitellut pohjaratkaisut. Koko huoneiston levyinen lasitettu parveke. Asunnot ovat pinnoiltaan vaaleita ja valoisia isojen ikkunoiden ansiosta. Myös kylpyhuoneiden pinnat ovat vaaleita ja rauhallisia. Kolmioissa on pesuhuoneessa tilavaraus pesutornille. Keittiökaapistot ovat Puustellin varmaa laatua. Keittiön sävyt noudattavat koko asunnon vaaleaa linjaa. Mahdollisuus ostaa autohallipaikka talon kellarista.

Muuttamaan kohteeseen pääsee 03/2023. Kyseinen talo on korttelin viimeinen rakennettava kohde, joten tämä on viimeinen tilaisuus varata koti huippupaikalta keskustan ja Valkeisen välistä.

Ensimmäiseltä vuodelta maksetaan vain korot, eli on ns lyhennysvapaata.

Facebookjaa Twittertwiittaa

Kohde kartalla

Kohteen tarkemmat tiedot

Asunnon perustiedot

Kotiavain
21763226
Osoite
Valkeisenkatu 2, 70600 Kuopio
Huone-erittely
2h + kt
Huoneluku
2
Pinta-ala
41.5 m²
Kerros/kerroksia
1/6
Rakennusvuosi
2023

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta
189 000 €
Myyntihinta
42 273,89 €

Asunnon lisätiedot

Yleiskunto
Uusi
Oma sauna
Ei
Parveke
On, lasitettu
Hissi
On
Keittiö
jääkaappi/pakastin, liesi (keraaminen), liesituuletin, astianpesukone, työtasot (laminaatti), seinät (maalattu), lattiat (laminaatti)
Kylpyhuone
wc-istuin, suihku, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
Olohuone
seinät (maalattu), lattiat (laminaatti)
Makuuhuone
seinät (maalattu), lattiat (laminaatti)

Taloyhtiön tiedot

Yhtiön yhteiset tilat
Yhtiö on allekirjoittanut Asunto Oy Kuopion Kuiskaajan, Asunto Oy Kuopion Teatteriaukion, Asunto Oy Kuopion Puvustajan, Asunto Oy Kuopion Malmgreninrannan, Asunto Oy Kuopion Teatterineuvoksen, Asunto Oy Kuopion Malmgreninpihan ja Asunto Oy Kuopion Lääninlääkärin kanssa sopimuksen kiinteistön hallinnan jakamisesta ja rasiteluonteisista oikeuksista. Asunto Oy Kuopion Valkeisenkatu 2 omistaa ja hallitsee 23,31564/100 -suuruista määräosaa kiinteistöstä, jonka kokonaispinta-ala on 18651 m²
Tontti
Oma
Lataa kohde-esite