Kerrostalo 2022

Nahkakuja 5 A 2 (e. B17), Tampere (Pyynikki)

110,50 m² (3H+KT+S+P+2RP (yhtiöjärj. mukainen huoneisto B17))

696 150 € (6 300 €/m²)

Yhteydenottopyyntösi lähetetään myynnistä vastaavalle välittäjälle. Yhteydenottopyyntöni koskee: Nahkakuja 5 A 2 (e. B17) (21963777)

Kohteen kuvaus

Upea toisen kerroksen tilavapohjainen koti, jonka avaruudessa viihtyy. Loistavat saunalliset pesutilat ja reilusti kaapistotilaa keittiössä. Hyvät säilytystilta mm. reilunkokoinen vaatehuone. Lounaan suuntaan avautuva parveke ja kaksi ranskalaista parveketta.  

Pyynikin Patruunan sisaryhtiö Pyynikin Mestari sijaitsee omalla tontilla Tampereen keskustan läheisyydessä, Pyhäjärven ja Pyynikinharjun välissä, hiekkarantojen ja puistojen ympäröimänä. Vuoden 2018 alkupuolella käynnistyneen kehityshankkeen myötä Pyynikin Trikoolle on alkamassa uusi elämä. Tulevat asunnot, palvelut ja vapaa-ajantoiminnot muuttavat Pyynikin Trikoon alueen eloisaksi keskustaksi, jolle teollinen miljöö ja alueen erityinen henki antavat oman ainutlaatuisen luonteensa.
Teollisesta historiasta asunnoissa muistuttavat yli kolmen metrin huonekorkeus, suuret ruutuikkunat, tiiliseinät sekä näkyviin jätetyt pilarit ja palkit. Vastakohtana tälle asuntojen toiminnalliset ja tekniset ratkaisut ovat moderneja ottaen huomioon nykyajan mukavuusvaatimukset. Yksilöllisissä asunnoissa on asunnon sijainnista riippuen terassi, ranskalainen parveke, ulokeparveke tai kattoterassi, joka on kuin luotu kesäiltojen grillijuhliin. Keittiöissä ja kylpyhuoneissa on korkeatasoinen varustelu ja säilytystilojen riittävyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Päivittäistä mukavuutta lisää myös sisäyhteys asuntoihin alueen pysäköintihallista.
Kansainvälisesti arvostettu sisustusarkkitehtitoimisto dSign Vertti Kivi & Co on suunnitellut kolme sisustuskonseptia, joissa loft-tyyli korostuu tai se tuodaan esille hillityin ratkaisuin. 
Tähän huoneistoon valittu Modern Industrial-sisustustyyli.
Pyynikin Mestarissa on 48 asuntoa, huoneistokoot 32,5-194,5 m2. Asiakkaiden toiveista ylimmän kerroksen asuntoihin myös yli 50 m2 kattoterasseja panoraamanäkymin järvelle tai harjulle.

Facebookjaa Twittertwiittaa

Kohde kartalla

Kohteen tarkemmat tiedot

Asunnon perustiedot

Kotiavain
21963777
Osoite
Nahkakuja 5 A 2 (e. B17), 33230 Tampere
Huone-erittely
3H+KT+S+P+2RP (yhtiöjärj. mukainen huoneisto B17)
Huoneluku
3
Pinta-ala
110.5 m²
Kerros/kerroksia
2/4
Rakennusvuosi
2022

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta
696 150 €
Myyntihinta
283 148,85 €
Hoitovastike
500,57 €/kk
Rahoitusvastike
1 411,10 €/kk
Yhtiövastike yht.
1 911,67 €/kk

Asunnon lisätiedot

Yleiskunto
Uusi
Oma sauna
On
Parveke
On, lounas, ranskalainen, ulostyönnetty
Hissi
On
Näkymät
Viehättävät piha-alueet
Keittiö
Yksiöissä ja kaksioissa jääkaappipakastin, muissa asunnoissa erill. täyskorkeat jääkaappi ja pakastin, kaapistot (valitun sisustuskonseptin mukaan), liesi (keraaminen induktioliesitaso), liesituuletin, astianpesukone (yksiöt ja kaksiot 45 cm leveänä, muissa asunnoissa 60 cm leveänä), mikroaaltouuni, erillinen kalusteuuni, kodinkoneet kalusteisiin integroidut tai rst-pintaiset. Keittiöiden kalusteväliin asennetaan sisustustyylin mukainen lasilevy tai laatoitus.
Kylpyhuone
Saunallisissa asunnoissa sisustuskonseptin muk. tervaleppä- tai haapapaneli seinät, kiuas (sähkö). Suihku, karkaistut kirkaslasiset lasisuihkuseinät, khh. Joissakin asunnoissa erillinen wc (suihku). Peilit, pesukoneliitäntä (kh:ssa), seinät (laatta), lattiat (laatta), lattialämmitys, allaskaappi joko valkoinen tai tummanpuun sävyinen, allas/taso kivikomposiitti. Kh:ssa pistorasiavaraus sähkötoimiselle kuivauspatterille.
Säilytystilat
vaatehuone, irtaimistovarasto, kaapistot
Muuta kauppaan kuuluvaa
kuuluu: Rakennuksessa on uusi, keskitetty, lämmön talteenotolla varustettu ilmanvaihto. Ilmastointikonehuone sijaitsee vesikatolla. Keittiöiden liesikuvut on pääsääntöisesti kytketty asunnon ilmanvaihtoon. Saarekeliesien liesituulettimissa on aktiivihiilisuodattimet. Yhtiö on liitetty kaukolämpöverkkoon. Kaikissa asunnoissa on termostaatein (märkätiloissa käsisäätöpyörä) ohjattu vesikiertoinen lattialämmitys. Osa asuinhuoneista on lattialämmityksen lisäksi varustettu vesikiertoisella seinään asennettavalla lämmityspatterilla riittävän lämmitystehon varmistamiseksi. Lämmitysverkosto uusitaan koko rakennuksen osalta. Yleisissä tiloissa kuten porrashuoneessa ja irtaimistovarastoissa on vesikiertoiset lämmityspatterit. Kaikissa asunnoissa on tuloilman viilennys, etelään ja länteen suuntautuvissa asunnoissa jäähdyttävät puhallinkonvektorit. Puhallinkonvektorit sijoitetaan huoneistojen alakattoihin ja niiden vaikutusalueena on pääasiallisesti olohuone ja makuuhuoneet. Yhtiö päättää viilennysmahdollisuuden ajankohdasta (esim. touko-syyskuu). Huonekohtaiset lämpötilat ovat märkätiloja lukuun ottamatta säädettävissä asunnon kosketusnäytöllisestä säätimestä. Asunnot on varustettu asuntokohtaisella sähkökeskuksella, jossa on erillinen IT-osa. IT-osassa on tila asunnon sisäisen verkon kytkimelle ja ristikytkennöille. Kaikki asunnon valaistukset ja pistorasiat on suojattu vikavirtasuojakytkimillä (henkilösuoja). Yhtiö liitetään kaapelitelevisioverkkoon ja huoneistot varustetaan antenniverkolla sekä nopean datayhteyden mahdollistavalla yleiskaapelointijärjestelmällä. Asunnoissa on kuvallinen ovipuhelinjärjestelmä.
Pintojen materiaalit
seinät: Alkuperäiset tiili- ja betonipinnat käsitellään mahdollisimman kevyesti loft-henkisyys säilyttäen, kuitenkin siten, että asuntorakentamisen olosuhdevaatimukset täytetään. Pääsääntöisesti vanhojen ulkoseinien sisärappaukset poistetaan ja tiilipinta otetaan esille. Näkyviin jääville tiilipinnoille tehdään pölynsidontakäsittely., lattiat: Asuinhuoneiden lattiamateriaali on 1-sauvainen tammiparketti, käsittely ja väri sisustusteeman mukaan. Jalkalistat ovat maalattua mdf-levyä, väri seinän mukaan. Asuntojen eteisissä, kylpyhuone-, kodinhoito- ja WC-tiloissa sekä löylyhuoneissa lattiat on laatoitettu, väritys sisustusteeman mukainen., katot: Vanhat teräsbetoniset palkki-laatta katot jätetään asuinhuoneissa näkyviin muistumana rakennuksen teollisesta historiasta, paikataan tarvittavilta osin ja maalataan. Eteisissä, vaatehuoneissa sekä kylpyhuone-, kodinhoito- ja WC-tiloissa on alaslasketut, teräsrankaiset, maalatut kipsilevyalakatot. Myös muissa tiloissa (lähinnä keittiöissä) on käytetty alakattoa tarvittaessa tekniikasta johtuen. Alakatoissa on huolto‐ ja tarkastusluukkuja talotekniikan edellyttämissä kohdissa.

Taloyhtiön tiedot

Yhtiön yhteiset tilat
sauna, urheiluvälinevarasto, Huoneistokohtaiset varastot, saunatila kuntoilutiloineen sijaitsee 2. kerroksessa
Energiatodistus
On lain edellyttämä energiatodistus
Energialuokka
C2018
Rakennusmateriaali
tiili, betoni
Tontti
Oma
Lataa kohde-esite