Kerrostalo 1979

Metsätontunkuja 4, Espoo (Tontunmäki)

48,50 m² (2h+k)

220 000 € (4 536,08 €/m²)

Yhteydenottopyyntösi lähetetään myynnistä vastaavalle välittäjälle. Yhteydenottopyyntöni koskee: Metsätontunkuja 4 (9574317)

Kohteen kuvaus

Tässä mahdollisuus esim. Sinulle asuntosijoittaja!
Näppärä kaksio toimivalla pohjaratkaisulla halutulla Tontunmäen alueella. Sisäpihan puolella oleva länsiparveke lisää viihtyisyyttä ja tuo lisätilaa. Asunnon kylpyhuone on alkuperäisessä kunnossa ja vatii jonkin asteista kunnostusta. Erinomaiset palvelut sekä urheilumahdollisuudet vieressä ja urheilupuiston metroasema kadun toisella puolella. 
Yhtiön hallitus on allekirjoittanut aluekehityshankesopimuksen  20.1.2021 ja yhtiö osallistuu kolmen muun Tontunmäen taloyhtiön kanssa kiinteistökehityshankkeeseen, joka on vireillä Espoon kaupungilla: https://www.espoo.fi/fi-FI/Asuminen_ja_ymparisto/Kaavoitus/Asemakaava/As....  Hankkeen tarkoituksena on myydä taloyhtiön maa-ala ulkopuoliselle kiinteistökehittäjälle kilpailutuksella ja purkaa nykyiset rakennukset. Mikäli hanke toteutuu, saa uusi omistaja korvauksen asunnosta ja hänellä on myös etuosto-oikeus tulevaan uudiskohteeseen. Hanketta vetää Kulmakivi Ky, jonka tulee hyväksyä kirjallisesti uusi ostaja. Ostajan tulee sitoutua hankkeeseen ja sen ehtoihin sekä allekirjoittaa hankesopimus.  Toteutusarvio hankkeelle on 2023 -2024.  Alueelle on suunnitteilla kerrostaloja, joiden suunnittelussa pyritään huomioimaan asukkaiden yhteisöllisyyttä parantavia ja eriytymistä vähentäviä menetelmiä jakamistalouden palvelualustojen kautta. Myös ilmastovaikutukset pyritään huomioida mahdollismman hyvin. Kiinnostuitko? Lisätietoja välittäjältä.

Facebookjaa Twittertwiittaa

Kohde kartalla

Kohteen tarkemmat tiedot

Asunnon perustiedot

Kotiavain
9574317
Osoite
Metsätontunkuja 4, 02200 Espoo
Huone-erittely
2h+k
Huoneluku
2
Pinta-ala
48.5 m², Yhtiön huoneistojen pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, tämän vuoksi pinta-alat saattavat poiketa olennaisestikin nykystandardien mukaan laskettavasta huoneistoalasta. Huoneistojen todellinen pinta-ala voi siten olla yhtiöjärjestyksessä ja esitteessä ilmoitettua suurempi tai pienempi.
Kerros/kerroksia
2/2
Rakennusvuosi
1979

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta
220 000 €
Myyntihinta
215 615,74 €
Neliöhinta
4 536,08 €/m²
Hoitovastike
164,90 €/kk
Rahoitusvastike
29,10 €/kk
Yhtiövastike yht.
194,00 €/kk

Asunnon lisätiedot

Yleiskunto
Tyydyttävä
Oma sauna
Ei
Parveke
On, länsi
Hissi
Ei
Näkymät
Itä-länsi parvekkeelta puistomainen näkymä pihalle
Keittiö
jääkaappi/pakastin, liesi (sähköliesi), liesituuletin / hormi, työtasot (laminaatti), seinät (maalattu), lattiat (laminaatti)
Kylpyhuone
pesukoneliitäntä, wc-istuin, suihku, peilikaappi, seinät (tapetti), lattiat (laatta)
Olohuone
seinät (maalattu), lattiat (parketti)
Makuuhuone
lukumäärä: 1, seinät (maalattu), lattiat (parketti)
Säilytystilat
kellarikomero
Antennijärjestelmä
antenni

Taloyhtiön tiedot

Yhtiön yhteiset tilat
sauna, kuivaushuone, urheiluvälinevarasto
Tehdyt korjaukset ja muutokset
2020 Hiekkalaatikoiden täyttö ja asfalttipaikkaukset (perkkialue), 2019 Pihateiden kunnostus, 2018 Julkisivupäätyjen maalaus ja saumaus (C- ja F-raput), 2017 Julkisivujen kuntotutkimus, 2016 salaojien ja ryömintätilojen saneeraus, Ikkunoiden kuntotutkimus, Putkien kuntotutukimus, 2015 lukostojen uusinta, 2013 saunatilojen saneeraus ja kuivaushuoneen rakentaminen, 2010 julkisivujen ja ikkunoiden maalaustyöt, 2007 patteriventt. uusiminen, 2003 vesikattojen uusiminen
Suunnitteilla olevat korjaukset
2021 IV -hormien puhdistus, 2024 Ikkunoiden ja parvekeovien uusinta, Alapohjien ja salaojien kunnostuksen toteutus, Julkisivujen saneeraus, Julkisivujen korjaaminen, Märkätilojen kuntokartoitus, Parkkialueen asfaltin uusiminen ja maanrakennustyöt, Autolämmityspistorasioiden vaihto, huoneisto-ovien kunnostus/uusiminen, porrashuoneiden ovien kunnostus
Energiatodistus
On lain edellyttämä energiatodistus
Energialuokka
E2007
Rakennusmateriaali
betoni
Tontin pinta-ala
12 012 m2
Tontti
Oma
Lataa kohde-esite