Medialle

Facebookjaa Twittertwiittaa

Median yhteydenotoissa olemme palveluksessasi kaikissa Huoneistokeskukseen, kiinteistönvälitykseen ja asuntomarkkinoihin liittyvissä kysymyksissä. Lisätietoja Huoneistokeskuksesta >>

YHTEYSHENKILÖT MEDIALLE

 

Eija Miehola

Markkinointi- ja viestintäjohtaja

eija.miehola (at) huoneistokeskus.fi

0500 443 229

 

Tutustu Huoneistokeskuksen ja asuntomarkkinan viimeisimpiin uutisiin ja tiedotteisiin >>

Lue myös Huoneistokeskuksen vinkkejä ja artikkeleita asunnon ostoon ja myyntiin, asumiseen sekä sisustamiseen liittyen >>

Ohessa median julkaisukäyttöön tarkoitetut logot ja kuvat. Käyttö sallittu lehdistön kuvituskuvina ilman erillislupaa Huoneistokeskusta käsittelevien artikkelien yhteydessä. Muussa tapauksessa kirjallinen lupa vaaditaan.

Miksi valita meidät?

Tarjoamme sinulle alan parasta asiantuntijapalvelua satojen asuntokaupan ammattilaisen voimin ympäri Suomen. Välittäjistämme suurin osa on LKV-tutkinnon suorittaneita.

Meille aktiivisen ja asiantuntevan palvelun tarjoaminen on itseisarvo. Takaamme onnistuneen ja turvallisen asuntokaupan tunnistamalla asiakkaan yksilöllisen tarpeen ja tarjoamalla siihen sopivimman ratkaisun.

Tarjoamme sinulle kaikkien välittäjiemme ammattitaidon ja ostajakontaktit yhden välittäjän kautta. YhteismyyntiTM-mallimme ansiosta sinua palvelevalla välittäjällä on käytössään satojen välittäjiemme ostajaverkosto. Meillä kaikki haluavat tehdä yhdessä töitä asuntosi myymiseksi.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä, autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Etunimi *
Sukunimi *
Postinumero *
Puhelin *
Vapaa viesti

Luitko jo nämä?