Meillä on yhteinen arvopohja, johon sitoudumme työssämme

Facebookjaa Twittertwiittaa

Huoneistokeskus on 300 kiinteistönvälityksen ja asumisen ammattilaisen työpaikka 34 paikkakunnalla ympäri Suomea. Olemme yksi maan vanhimmista yrityksistä alallamme – monen edelleen käytössä olevan toimintamallin keksijä ja alamme rohkea edelläkävijä, joka toi nykyaikaisen kiinteistönvälityksen Suomeen vuonna 1953.

Olemme me muutakin. Olemme vanhempia, puolisoita, rakastuneita, eronneita, sinkkuja ja aamuvirkkuja. Ensiasunnon ostajia, omakotiyhdistyksen jäseniä, puutarhureita, hifistejä, purjehtijoita, sienestäjiä ja sohvaperunoita. Pitkiä, pätkiä, kahviin uskovia, teetä litkiviä, teräshermoisia ja herkkävatsaisia.

Me jokainen olemme osa suurempaa tarinaa. Juuri sellaisina, kuin olemme. Se riittää.

Onnistumme yhdessä

Yhteistyö sekä asiakkaidemme kanssa onnistuminen takaavat meille yhteisen menestyksen. Luotamme toisiimme ja toimintamme perustuu toistemme kunnioittamiseen.

Uudistamme rohkeasti

Meille on tärkeää, että jokainen meillä työskentelevä voi kokea ammatillista ylpeyttä työstään. Uudistamme rohkeasti osaamistamme, toimintaamme ja toimialaamme asiakkaan ja henkilöstön tarpeet edellä. Meillä on kyky, halu ja lupa tehdä asioita paremmin. 

Toimimme vastuullisesti

Kannamme vastuuta huomisesta sekä yrityksenä että henkilökohtaisella tasolla. Valintojamme ohjaa vastuu toisistamme, asiakkaistamme, ympäristöstä, yhteiskunnasta ja taloudellisesta menestyksestä. Toimintamme pohjautuu avoimuuteen ja rehellisyyteen.