Miksi valita meidät?

Tarjoamme sinulle alan parasta asiantuntijapalvelua yli 300 asuntokaupan ammattilaisen voimin ympäri Suomen. Välittäjistämme suurin osa on LKV-tutkinnon suorittaneita.

Meille aktiivisen ja asiantuntevan myyntityön tarjoaminen on itseisarvo. Takaamme onnistuneen asuntokaupan tunnistamalla asiakkaan yksilöllisen tarpeen ja tarjoamalla siihen sopivimman ratkaisun.

Tarjoamme sinulle kaikkien välittäjiemme ammattitaidon ja ostajakontaktit yhden välittäjän kautta. YhteismyyntiTM-mallimme ansiosta sinua palvelevalla välittäjällä on käytössään satojen välittäjiemme ostajaverkosto. Meillä kaikki haluavat tehdä yhdessä töitä asuntosi myymiseksi.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä, autamme mielellämme.

Tilaa arviointikäynti

Asunnonmyyjän Opas

Asunnonmyyjän opas

Asunnonmyyjän opas on kattava tietopaketti asunnon myymiseen liittyvistä asioista sinulle, joka olet myymässä asuntoasi.

Huoneistokeskus Hintatesti™

Hintatesti™ paljastaa asuntosi hinnan

Hintatesti™ -palvelun avulla voit testata oman asuntosi hinnan, kiinnostavuuden ja arvioidun myyntiajan asuntomarkkinoilla.

Huoneistokeskus Yhteismyynti™

Yhteismyynti™

Yhteismyynti™ -toimintatapamme ansiosta löydämme asunnollesi ostajan satojen välittäjiemme avustuksella.

Huoneistokeskus OmaTarjous™

OmaTarjous™

OmaTarjous™ on kauppatapa, jossa asunnolle asetetaan lähtöhinta, mutta lopullinen myyntihinta muodostuu tarjousten perusteella.

Unique® - Arvoasunnon myynti

Unique®

Unique® on arvoasunnon myyntiin tarkoitettu palvelu. Unique® -kohteissamme on aina jotakin erityislaatuista.

Huoneistokeskus Arviokäynti

Arviokäynti

Kutsu meidät ilmaiselle arviokäynnille. Saat asunnollesi tarkan hinta-arvion ja suunnitelman asuntosi myyntiin.

Välittäjähaku

Tutustu välittäjiimme ja löydä sinulle ja asunnollesi paras kiinteistönvälittäjä yli 300 kokeneen ammattilaisemme joukosta ympäri Suomen. Välittäjähakuun ->