Arviokäynti

Huoneistokeskus Arviokäynti

Olet täällä

Facebookjaa Twittertwiittaa

Kolme syytä tilata meiltä arviokäynti

1. Realistinen hinta-arvio

Huoneistokeskuksen kiinteistönvälittäjät ovat asuntokaupan ammattilaisia. Me osaamme hinnoitella asuntosi arvon sen ominaispiirteet huomioon ottaen sekä kertoa myös perusteet arviollemme. Meiltä saat realistisen hintanäkemyksen lisäksi myös räätälöidyn myyntisuunnitelman asunnostasi. 

2. Maan laajimmat ostajakontaktit - YhteismyyntiTM

Alalla ainutlaatuinen YhteismyyntiTM-toimintamallimme tarjoaa sinulle yhdellä välityspalkkiolla kaikkien Huoneistokeskuksen välittäjien ostajakontaktit ja myyntivoiman käyttöösi. 

3. Parasta palvelua

Huoneistokeskuksen välittäjän tunnistaa palveluasenteesta. Meille jokainen asuntokauppa on luottamustehtävä, jonka hoidamme ammattitaidolla ja suurella sydämellä nykyisen asunnon myynnistä uuden asunnon hankintaan. 

Tilaa arviokäynti:

 

 

Miksi valita meidät?

Tarjoamme sinulle alan parasta asiantuntijapalvelua satojen asuntokaupan ammattilaisen voimin ympäri Suomen. Välittäjistämme suurin osa on LKV-tutkinnon suorittaneita.

Meille aktiivisen ja asiantuntevan palvelun tarjoaminen on itseisarvo. Takaamme onnistuneen ja turvallisen asuntokaupan tunnistamalla asiakkaan yksilöllisen tarpeen ja tarjoamalla siihen sopivimman ratkaisun.

Tarjoamme sinulle kaikkien välittäjiemme ammattitaidon ja ostajakontaktit yhden välittäjän kautta. YhteismyyntiTM-mallimme ansiosta sinua palvelevalla välittäjällä on käytössään satojen välittäjiemme ostajaverkosto. Meillä kaikki haluavat tehdä yhdessä töitä asuntosi myymiseksi.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä, autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Luitko jo nämä?