Arviokäynti – Varaa ilmainen asunnon arviointi

Haluatko luotettavan hinta-arvion asunnostasi?
Arviokäynnin varaaminen on helppoa nettiajanvarauksella. Lisää kenttään myytävän kohteen postinumero ja löydät vaivattomasti lähimmän toimiston vapaat ajat. Voit myös täyttää sivulla olevan arviokäyntilomakkeen ja välittäjämme on sinuun pian yhteydessä.

Varaa aika verkossa

Lisää myytävän kohteen postinumero

Olemme luotettava kumppani asunnon myyntiin ja vaihtoon. Kolme syytä kutsua meidät maksuttomalle asunnon arviokäynnille:

1. Turvallista asuntokauppaa myös poikkeusaikana
Asiakkaidemme ja henkilöstömme terveys ja turvallisuus ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Poikkeusaikana suosittelemme sähköisten työkalujen hyödyntämistä läpi asunnonmyyntipolun. Lue lisää >>

2. Yksilöllinen asunnon arviointi
Me osaamme hinnoitella asuntosi arvon sen ominaispiirteet huomioon ottaen sekä kertoa myös perusteet hinta-arviollemme. Meiltä saat realistisen hintanäkemyksen lisäksi myös räätälöidyn suunnitelman asunnon myyntiin.

3. Maan laajimmat ostajakontaktit – YhteismyyntiTM
Alalla ainutlaatuinen YhteismyyntiTM-toimintamallimme tarjoaa sinulle yhdellä välityspalkkiolla kaikkien Huoneistokeskuksen kiinteistönvälittäjien ostajakontaktit ja asuntojen myyntivoiman käyttöösi.

Tilaa ilmainen arviokäynti:

Etunimi *
Sukunimi *
Postinumero *
Puhelin *
Vapaa viesti
Facebookjaa Twittertwiittaa

Miksi valita meidät?

Tarjoamme sinulle alan parasta asiantuntijapalvelua satojen asuntokaupan ammattilaisen voimin ympäri Suomen. Välittäjistämme suurin osa on LKV-tutkinnon suorittaneita.

Meille aktiivisen ja asiantuntevan palvelun tarjoaminen on itseisarvo. Takaamme onnistuneen ja turvallisen asuntokaupan tunnistamalla asiakkaan yksilöllisen tarpeen ja tarjoamalla siihen sopivimman ratkaisun.

Tarjoamme sinulle kaikkien välittäjiemme ammattitaidon ja ostajakontaktit yhden välittäjän kautta. YhteismyyntiTM-mallimme ansiosta sinua palvelevalla välittäjällä on käytössään satojen välittäjiemme ostajaverkosto. Meillä kaikki haluavat tehdä yhdessä töitä asuntosi myymiseksi.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä, autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Etunimi *
Sukunimi *
Postinumero *
Puhelin *
Vapaa viesti

Luitko jo nämä?