Asunnonmyyjän opas

Asunnonmyyjän Opas

Olet täällä

Facebookjaa Twittertwiittaa

Asunnonmyyjän opas on kattava tietopaketti sinulle, joka olet myymässä asuntoasi. Palkkaamalla ammattilaisen avuksesi varmistat, että saat asunnollesi oikeat markkinointikanavat, laajimman ostajaverkoston ja parhaan hinnan.

Asuntokauppa on monivaiheinen prosessi, joka sujuu helpoimmin ammattilaisen avulla. Työ alkaa heti otettuasi yhteyttä Huoneistokeskuksen kiinteistönvälittäjään, jo paljon ennen ensimmäistäkään asunnon esittelyä.

Kiinteistönvälittäjä huolehtii puolestasi kaikista asuntosi myyntiin liittyvistä asioista: potentiaalisten ostajien kartoituksesta ja kontaktoinnista, esittelyistä, markkinoinnista, hinta- ja sopimusneuvotteluista, kauppakirjan laadinnasta, kaupantekotilaisuuden järjestämisestä ja lainsäädännön vaatimusten noudattamisesta.

Tutustu asunnonmyyjän oppaamme eri osioihin tästä:

Miksi valita meidät?

Tarjoamme sinulle alan parasta asiantuntijapalvelua satojen asuntokaupan ammattilaisen voimin ympäri Suomen. Välittäjistämme suurin osa on LKV-tutkinnon suorittaneita.

Meille aktiivisen ja asiantuntevan palvelun tarjoaminen on itseisarvo. Takaamme onnistuneen ja turvallisen asuntokaupan tunnistamalla asiakkaan yksilöllisen tarpeen ja tarjoamalla siihen sopivimman ratkaisun.

Tarjoamme sinulle kaikkien välittäjiemme ammattitaidon ja ostajakontaktit yhden välittäjän kautta. YhteismyyntiTM-mallimme ansiosta sinua palvelevalla välittäjällä on käytössään satojen välittäjiemme ostajaverkosto. Meillä kaikki haluavat tehdä yhdessä töitä asuntosi myymiseksi.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä, autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Etunimi *
Sukunimi *
Postinumero *
Puhelin *
Vapaa viesti

Luitko jo nämä?